Μπακογιάννης: Μήνυμα νίκης και ενότητας ενόψει εκλογών – «Μπορούμε να γίνουμε η μεγαλύτερη και ωραιότερη ορχήστρα, έχουμε και τα πρώτα “βιολιά”»

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρεστησαν ο υπουργός επικρατείας Μάκης Βορίδη , η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Τάσος Χατζηβασιλείου, ο Βασίλης Κοντοζαμάνης, η Ζωή Ράπτη

Μηνυμα νίκης και ενότητας ενόψει των δημοτικών εκλογων έστειλε αποψε από το αθλητικο κέντρο του Φωκιανου ο Δήμαρχος Αθηναίων και εκ νέου υποψηφιος Κώστας Μπακογιάννης
παρουσιάζοντας το πολυάριθμο ψηφοδέλτιο των υποψηφίων δημοτικών και διαμερισματικών συμβουλών.

“Η ομάδα μας, η ” Αθήνα ψηλα” έχει μεγαλη απήχηση στους πολιτες κι αυτό φαίνεται από τον κόσμο που ήλθε εδώ σήμερα και είναι περισσότερος από το 2019″, ανέφερε. “Η καθεμία και ο καθένας απο σας έχει την ευγνωμοσύνη μου. Συνεχίζουμε για μια Αθήνα καθαρή και ανθρώπινη. Αυτή είναι η βαθειά κοινή συνείδηση που χτίζουμε γιατί μόνο έτσι μπόρουμε να προχωρήσουμε ” είπε. Τα μέλη της αποτελούν «καθρέφτη» της πραγματικής Αθήνας και προέρχονται από τις 129 γειτονιές της.

Αναφερόμενος δε, στους υποψήφιους στο πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του, έκανε λόγο για «μία ομάδα με εργαζόμενους, ελεύθερους επαγγελματίες, καλλιτέχνες, αθλητές, ανθρώπους ενεργούς, με βιωματικό αποτύπωμα στην πόλη μας. Ανθρώπους που υπηρετούν και εκφράζουν την Κοινωνία των Πολιτών και γνωρίζουν τις δυσκολίες και τις ανάγκες της Αθήνας. Μία ομάδα με Αθηναίες και Αθηναίους, γεμάτους διάθεση να συνεισφέρουν στην πόλη μας με γνώσεις, φρέσκιες ιδέες και ενθουσιασμό».

Παρομοίασε, μάλιστα, την ομάδα των υποψηφίων με «ορχήστρα», που προέρχεται από τις 129 γειτονιές της πόλης, και αντίστοιχα με «παρτιτούρα» το δυναμικό πρόγραμμα της επερχόμενης θητείας.

«Μπορούμε να γίνουμε η μεγαλύτερη και ωραιότερη ορχήστρα! Έχουμε παρτιτούρα το πρόγραμμά μας. Έχουμε τα ταλέντα που ξέρουν να το ακολουθήσουν, από τις 129 γειτονιές. Έχουμε και τα πρώτα ‘βιολιά’. Μου κάνετε την τιμή να είμαι σαν διευθυντής ορχήστρας. Λέω ‘σαν’ γιατί αποδέχομαι τον ρόλο, αλλά δεν μου αρέσει το αρχηγιλίκι. Θέλω να πω, πως σήμερα, στον ψηφιακό κόσμο, στην εποχή των δικτύων, χρειάζεται ο συντονισμός, αλλά κυριαρχεί το μοίρασμα, η διάχυση, το ‘από τα κάτω’, όχι η πυραμίδα», κατέληξε ο κ. Μπακογιάννης.

Υπό τους ήχους της μουσικής του Μάνου Χατζιδάκι σε διασκευή Κωνσταντίνου Βήτα – συνδέοντας την καρδιά της Αθήνας με τη σύγχρονη εκδοχή της – ο Κώστας Μπακογιάννης έδωσε το σύνθημα της νίκης: «Καλή μας αρχή! Αυτή η ομάδα, είναι η ομάδα της νίκης!»

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρεστησαν ο υπουργός επικρατείας Μάκης Βορίδη , η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Τάσος Χατζηβασιλείου, ο Βασίλης Κοντοζαμάνης, η Ζωή Ράπτη κτλ.

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ