Γεωργιάδης στα Παραπολιτικά 90,1: Οι πολίτες γνωρίζουν ότι οι ταυτότητες θα αλλάξουν, όσοι στήνονται έξω από τα αστυνομικά τμήματα δεν θα παρακάμψουν την αλλαγή»

Για την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη, είπε πως η διαφημιστική του εταιρία τον στήνει λίγο σαν καλοντυμένο Βαρουφάκη

«Οι πολίτες γνωρίζουν ότι οι ταυτότητες θα αλλάξουν, όσοι στήνονται έξω από τα αστυνομικά τμήματα δεν θα παρακάμψουν την αλλαγή», είπε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε Φερ» με τον Δημήτρη Τάκη και την Χριστίνα Κοραή ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Σε ότι αφορά το εργασιακό νομοσχέδιο και τη ρύθμιση για τις απεργίες, είπε πως ο εργαζόμενος θα έχει το δικαίωμα να κάνει ή όχι απεργία αλλά δεν μπορεί για παράδειγμα το ΠΑΜΕ να κλείνει δια της βίας την είσοδο μιας εταιρίας.

Τόνισε πως στις 8 Σεπτεμβρίου ολοκληρώνεται η δημόσια διαβούλευση του νομοσχέδιου και στη συνέχεια θα εισαχθεί στις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής.

Είπε πως όταν ο εργαζόμενος έχει δύο εργοδότες θα έχει αυξημένη σύνταξη και εξήγησε πως ο εργαζόμενος μπορεί να έχει ένα 8ωρο και ένα 4ωρο, θα έχει περισσότερα ένσημα, άρα μεγαλύτερο ποσοστό αναπλήρωσης και μεγαλύτερη σύνταξη.

Ο κ. Γεωργιάδης, προανήγγειλε αλλαγές και στο ασφαλιστικόΣημείωσε πως στόχος της θητείας του είναι να ανέβει η αξία της μισθωτής εργασίας στην Ελλάδα.

Για την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη, είπε πως η διαφημιστική του εταιρία τον στήνει λίγο σαν καλοντυμένο ΒαρουφάκηΤόνισε πως τα βίντεο του δεν μοιάζουν ερασιτεχνικά και κοστίζουν το καθένα 50.000 ευρώ.

Τόνισε πως ο κ. Κασσελάκης έχει κερδίσει τους πολίτες, ενώ είπε πως οι πολιτικές του δηλώσεις δεν του έκαναν κάποιο κλικ.

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ