Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Επίθεση Γεωργιάδη σε Φάμελλο: Στη Μάνδρα πνίγηκαν 24 άνθρωποι σε βροχή 3 ωρών

«Υπάρχει προσωπική ευθύνη του πρωθυπουργού της κυβέρνησης και του Περιφερειάρχη» ανέφερε ο κ. Φάμελλος για τις πλημμύρες

Επίθεση στον επικεφαλής της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ έκανε ο υπουργός Εργασίας Α. Γεωργιάδης και στα όσα ανέφερε ο Σ. Φάμελλος κατηγορώντας την κυβέρνηση  για την διαχείριση των πλημμυρών και την πολιτική προστασία που ήταν απούσα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως <<Η κυβέρνηση δεν το έχει. Υπάρχει προσωπική εύθηνη του πρωθυπουργού της κυβέρνησης και του Περιφερειάρχη>>. 

<<Ήσασταν κυβέρνηση όταν έγινε η Μάνδρα. Πνίγηκαν 24 άνθρωποι για μια βροχόπτωση 3 ωρών. Και συγκρίνετε το φαινόμενο με τον Ντανιέλ που σύμφωνα με όλους επιστήμονες είναι το μεγαλύτερο της Μεσογείου. Ο κ. Κολυδάς είπε ότι ο Ντανιελ άλλαξε τον χάρτη της Ανατολικής Μεσογείου>> είπε ο Α. Γεωργιάδης.

<<Συγκρίνετε ένα φαινόμενο για το οποίο όλοι οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι κανένα αντιπλημμυρικό δεν θα το σταματούσε και το συγκρίνεται με μια απλή βροχή στην Μάνδρα;>>

<<Και ο λαϊκισμός έχει όρια. Όλοι καταλαβαίνουν ότι αυτό που έγινε ήταν μοναδικό φαινόμενη στην ιστορία. Παίζετε με τον πόνο των ανθρώπων. Για να καταλάβετε την έννοια λαϊκισμού>> συνέχισε ο υπουργός Εργασίας .

Νωρίτερα ο Σ. Φάμελλος είχε δηλώσει πως η κυβέρνηση δεν έκανε <<Καμιά αυτοκριτική καμιά συγγνώμη. Η κυβέρνηση δεν έλαβε υπόψη της την πρόβλεψη για ακραία φαινόμενα αλλά αμφισβήτησε σε πρώτη φάση τους επιστήμονες>>.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ