Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Φίλης για Κασσελάκη: Ο Μητσοτάκης δεν πέφτει από ναυτιλιακό broκer της Αμερικής

«Εάν βγει ο Κασσελάκης, είναι μία επιλογή που δυσχεραίνει τον στόχο να φύγει η Δεξιά», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ

Για τον Στέφανο Κασσελάκη και το κλίμα που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ
μετά το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής των εσωκομματικών εκλογών τοποθετήθηκε ο Νίκος Φίλης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Νίκος Φίλης σχολίασε: «Δεν βλέπω μαχαίρια, βλέπω αντιπαράθεση απόψεων, δυστυχώς από τη μία πλευρά από τον στρατό που είναι στο διαδίκτυο με τον κ. Κασσελάκη, βλέπω και συμπεριφορές οι οποίες είναι προβληματικές, ορισμένοι μάλιστα συμπεριφέρονται με έναν τρόπο ο οποίος όχι απλώς δεν είναι ευγενής, είναι πολύ κακός, δεν θα ήθελα να τον χαρακτηρίσω, εναντίον της κ. Αχτσιόγλου και όλων των άλλων».

«Υπάρχει “στρατός” Κασσελάκη»

Ερωτηθείς αν υπάρχει «στρατός» του κ. Κασσελάκη, απάντησε: «Υπάρχει στρατός, δεν λέω έμμισθος στρατός, υπάρχει στρατός. Αυτό συμβαίνει, επί έναν μήνα γίνεται αυτό και ο κ. Κασσελάκης δεν καταδικάζει. Ο Πολάκης, δε, βρίζει όποιον μιλάει ελληνικά».

Στη συνέχεια ο κ. Φίλης σημείωσε ότι «η αντιπαράθεση πρέπει να έχει κανόνες, να μη γίνεται με όρους μέρους του διαδικτύου, μερικές φράσεις είναι υποκοσμιακές».

Σχολιάζοντας τον Στέφανο Κασσελάκη, ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ τον περιέγραψε ως «σιωπηλό» για φαινόμενα που εκτυλίσσονται στο όνομά του.

Σε ερώτηση αν ο κ. Κασσελάκης έχει πολιτικές απόψεις, απάντησε: «Να τον καλέσετε να σας πει. Γίνονται συζητήσεις με μονολόγους των βίντεο, μόνο εικόνα, όχι ανταλλαγή απόψεων».

«Ο Μητσοτάκης δεν πέφτει από ναυτιλιακό broκer της Αμερικής»

Για το πόσο πιθανό είναι ο Στέφανος Κασσελάκης να υπερτερήσει του Μητσοτάκη αν αναδειχθεί τελικά πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Φίλης σχολίασε: «Ο Μητσοτάκης θα πέσει με σχέδιο και με αγώνες, δεν θα πέσει επειδή είμαι όμορφος και μιλάω καλά αγγλικά, δεν πέφτει από ναυτιλιακό broκer της Αμερικής».

Ακόμη πρόσθεσε ότι ο στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι να ανασυγκροτηθεί μετά τη δεινή ήττα, να καταλάβει γιατί έχασε και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μια εναλλακτική διακυβέρνηση.

«Εάν βγει ο Κασσελάκης είναι μια επιλογή που δυσχεραίνει τον στόχο να φύγει η Δεξιά και απομακρύνει τον ΣΥΡΙΖΑ από τον χώρο της Αριστεράς», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν αποφασίζω εγώ αν θα μείνει ενωμένος ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι μια ένωση εθελοντική», απάντησε σε ερώτηση αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα μείνει ενωμένος.

«Ο Κασσελάκης είναι μέλος ενός μήνα στον ΣΥΡΙΖΑ»

Επιπλέον ο κ. Φίλης είπε ότι ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει ξεκαθαρίσει το ότι δυστυχώς χρησιμοποιούν το όνομά του από τον χώρο του Στέφανου Κασσελάκη.

Σε ερώτηση αν είναι «βαλτός» ο κ. Κασσελάκης, απάντησε: «Δεν λέω ότι είναι βαλτός, αλλά θέτω ερωτήματα. Ζει επί χρόνια στην Αμερική με συγκεκριμένη διαδρομή, έρχεται εδώ και θέλει να σώσει τον ΣΥΡΙΖΑ και την Ελλάδα. Είναι μέλος ενός μήνα στον ΣΥΡΙΖΑ. Τον εμπιστεύεται κανείς ότι μπορεί να φέρει σε πέρας τέτοιο έργο;».

Σε σχόλιο ότι ήρθε πρώτος την περασμένη Κυριακή απάντησε: «Ναι, τον εμπιστεύονται όσοι τον ψήφισαν, καμία αντίρρηση. Στο τέλος, όμως, ξυρίζουν τον γαμπρό».

Τέλος, σε ερώτηση αν μπορεί να υπάρξει ανατροπή την Κυριακή, απάντησε: « Όλα είναι ανοικτά, την Κυριακή ψηφίζουν και τα παλαιά μέλη».

Κλείνοντας, ζήτησε να επικρατήσει μια «προοπτική πολιτικού σχεδίου για την ανατροπή της κυβέρνησης Μητσοτάκη και όχι η παραπολιτική και η μεταπολιτική και η εικόνα είναι παγκόσμιο φαινόμενο. Έτσι φτιάχτηκε ο Τραμπ και ο Μπολσονάρο και μπορεί να επεκταθεί και σε άλλα κόμματα».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ