Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Η Βασιλική Μιλιούση έκανε… προπόνηση στα μέλη της ΟΝΝΕΔ

Η Βασιλική Μιλλούση σε μια διαφορετική προεκλογική συνάντηση

Η προπόνηση και η γυμναστική για την πρωταθλήτρια της Ενόργανης Γυμναστικής Βασιλική Μιλιούση είναι τρόπος ζωής και αποτελεί το μεγαλύτερο μέρος της καθημερινότητάς της, εκτός φυσικά από την ώρα  που περνάει με την οικογένειά της. Όμως αυτό τον καιρό η Βασιλική Μιλιούση μοιράζει τις ώρες της και με την πολιτική καθώς είναι υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στο Νότιο Τομέα της Αθήνας με τον συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση, αλλά και ο αγώνας για τις εκλογές είναι για την Βασιλική Μιλιούση μια ακόμη πρόκληση από την οποία θέλει να βγει νικήτρια. Στο τελευταίο βίντεο που ανέβασε στα social media, μοιράζεται με όλους τους φίλους της μια διαφορετική… προπόνηση στο πεδίο της… πολιτικής. Η Βασιλική Μιλιούση αποφάσισε να κάνει μια διαφορετική προεκλογική εκστρατεία συνδυάζοντας την γυμναστική με την πολιτική. Έτσι έφερε την γυμναστηρί στην ΟΝΝΕΔ του Νότιου Τομέα, όπου είναι και υποψήφια.

«Πως είναι οι προεκλογικές συναντήσεις σου όταν είσαι αθλητής και Υποψ. Περιφερειακός Σύμβουλος στο Νότιο Τομέα με το Νίκο Χαρδαλιά», γράφει στην λεζάντα του βίντεο που ανέβασε στο Instagram και μας αποκαλύπτει μια… διαφορετική συνάντηση της γυμναστικής και της πολιτικής. Η Βασιλική Μιλιούση και μέλη της ΟΝΝΕΔ συναντήθηκαν την περασμένη Κυριακή και αφού γυμνάστηκαν και διασκέδασαν,  συζήτησαν για θέματα αθλητισμού στην Αττική.

Το βίντεο της Βασιλικής είναι αποκαλυπτικό τόσο για τις προθέσεις για την πολιτική, όσο και για τα όσα έγιναν πριν πάρει την απόφαση να είναι υποψήφια. Αποκαλύπτει τις συζητήσεις με τον σύζυγό της, Λευτέρη Πετρούνια, τους αρχικούς ενδοιασμούς, αλλά τελικά την διάθεσή της για προσφορά που νίκησε την αρχική της άρνηση.

Πάντως, όπως φαίνεται και από το βίντεο η Βασιλική Μιλιούση δεν χαρίστηκε … κατά την διάρκεια της προπόνησης, έβαλε δύσκολα στα μέλη της ΟΝΝΕΔ, τα οποία ωστόσο με την κατάλληλη καθοδήγηση κατάφεραν να την ολοκληρώσουν και να διασκεδάσουν.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ