Πάνος Ρήγας στα Παραπολιτικά 90,1: Ο Τσακαλώτος και όσοι αποχωρούν να παραδώσουν την έδρα τους

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι του Κασσελάκη, να τους θυμίσω τι είχε κάνει ο Σακελλαρίδης και η Κατριβάνου» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Πάνος Ρήγας στα Παραπολιτικά 90,1

«Οι διαφωνούντες πρέπει να καταλήξουν τι θέλουν, η στάση τους αποτελεί πρόβλημα», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1
και την εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τον Δημήτρη Τάκη και τη Χριστίνα Κοραή το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Ρήγας, ο οποίος κάλεσε τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και όσους θα αποχωρήσουν να παραδώσουν την έδρα τους.

«Να τους θυμίσω ότι έχουμε υπογράψει πως θα παραδώσουμε την έδρα μας αν φύγουμε. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι του Κασσελάκη, να τους θυμίσω τι είχε κάνει ο Σακελλαρίδης και η Κατριβάνου» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Ο τρόπος της φθοράς που έχουν επιλέξει είναι ένα πρόβλημα, μπορούμε να συζητήσουμε πολιτικά στο συνέδριο, δεν μας περισσεύει κανένας».

Όπως είπε ο Πάνος Ρήγας, η κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν προσφέρει την εναλλακτική πρόταση απέναντι στη ΝΔ και ζήτησε από όσους αποχώρησαν να παραδώσουν τις έδρες τους. «Οι διαφωνούντες έχουν τεράστια ευθύνη να καταλήξουν τι θέλουν να κάνουν και ο τρόπος που έχουν επιλέξει είναι πρόβλημα και προκαλεί φθορά» είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Ρήγας και ζήτησε από όσους αποχώρησαν να παραδώσουν τις έδρες τους.

Απέρριψε τις δηλώσεις περί βούρκου στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως δεν είναι δυνατόν να έχει συμβεί κάτι τέτοιο σε έναν μήνα. «Πότε πρόλαβε να γίνει βούρκος σε έναν μηνα, ήμασταν όλοι μαζί σε αυτό τον χώρο και αυτοί που λένε με υπερβολή τέτοιες εκφράσεις», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ρήγας.

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ