Ανασχηματισμός: Ο Μαρινάκης αναλαμβάνει τα κρατικά media – Επιβεβαίωση parapolitika.gr

Σε λίγη ώρα ανακοινώνεται ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης, με τον Παύλο Μαρινάκη να αναλαμβάνει τα κρατικά media – Επιβεβαίωση των “Παραπολιτικών”

Στις 18:00 στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, θα γίνουν ανακοινώσεις από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη οι οποίες θα αφορούν τον κυβερνητικό ανασχηματισμό, με τις αλλαγές αυτές να αφορούν και τον ίδιο, επιβεβαιώνοντας το σχετικό ρεπορτάζ του Parapolitika.gr.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Parapolitika.gr, ο Παύλος Μαρινάκης μετατίθεται από το παρόν πόστο του και αναλαμβάνει τα καθήκοντα που είχε ο Γιάννης Μπρατάκος στα κρατικά ΜΜΕ.

Πρόκειται επίσης για μια επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Big Mouth και της “Απογευματινής”, που ήδη από τις 28 Νοεμβρίου είχε αναφερθεί στην “μετακόμιση” αυτή του Παύλου Μαρινάκη στον τομέα των κρατικών ΜΜΕ.

Στο σχετικό ρεπορτάζ αναφερόταν χαρακτηριστικά:

Αρμοδιότητες ΜΜΕ σε Μαρινάκη

Διαβάζω δεξιά κι αριστερά ότι ο πρόεδρος Μητσοτάκης έχει αποφασίσει να αναβαθμίσει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη. Να τον κάνει, λέει, υπουργό, άντε υφυπουργό, για να ακριβολογώ. Το αναμενόμενο δηλαδή. Επί της ουσίας, ο ψηλός θα πάρει τις αρμοδιότητες επί των μέσων ενημέρωσης, που διαθέτει σήμερα ο Γιάννης Μπρατάκος. Παράλληλα, θα έχει την ευθύνη του νομοθετικού έργου, όπως την είχε ο προηγούμενος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. Επειδή λοιπόν γνωρίζω σχεδόν από πρώτο χέρι τη δουλειά που κάνει ο Μπρατάκος δίπλα στον πρωθυπουργό, το πέρασμα στον Μαρινάκη των αρμοδιοτήτων για τα ΜΜΕ θα απάλλασσε τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ από έναν σημαντικό μπελά. Γιατί, όπως και να το κάνουμε, δεν το λες και εύκολη δουλειά να μιλάς με τους καναλάρχες και τους εκδότες και, κυρίως, να εποπτεύεις την ΕΡΤ και το ΑΠΕ.

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ