Έξαλλη η Ακρίτα με την Τζάκρη: ”Πού απευθύνεστε με αυτό το απαράδεκτο και προστακτικό ύφος”

Η Έλενα Ακρίτα χαρακτήρισε φιρμάνι το email της Θεοδώρας Τζάκρη μιλώντας για ύφος γραφής και πρόσκλησης που δεν συνάδει σε βουλευτές αριστερού κόμματος αλλά σε πρωτοετείς της Σχολής Αστυφυλάκων

Την αμηχανία της Έλενα Ακρίτα πυροδότησε η τελευταία πρωτοβουλία του Στέφανου Κασσελάκη, να καλέσει τους βουλευτές του κόμματος σε διήμερη συνεδρίαση στις Σπέτσες. 

Μάλιστα η Έλενα Ακρίτα, έδειξε και την έντονή ενόχλησή της ως προς το επιτακτικό ύφος της γραμματέας της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρας Τζάκρη, η οποία γνωστοποίησε το «κάλεσμα» του προέδρου του κόμματος με επιστολή που έστειλε, νωρίτερα σήμερα, με mail στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε εδώ: ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης συγκαλεί κοινοβουλευτική ομάδα στις Σπέτσες – Αντιδράσεις από τους βουλευτές

«Μια διευκρίνιση, παρακαλώ. Αυτό το μειλ-φιρμάνι με το απαράδεκτο προστακτικό ύφος, απευθύνεται σε Έλληνες βουλευτές και δη αριστερού κόμματος ή σε πρωτοετείς της Σχολής Αστυφυλάκων;» διερωτάται η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενη στην Θεοδώρα Τζάκρη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εξέλιξη αυτή εξέπληξε τους περισσότερους εκ των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, που εσχάτως έχουν αρχίσει να προβληματίζονται για τα όσα λαμβάνουν χώρα στο κόμμα.

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ