Παύλος Μαρινάκης: Δεν αποκλείεται συνάντηση Μητσοτάκη – Μπλίνκεν στα Χανιά

Άμεσα σε διαβούλευση το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά Πανεπιστήμια

Με την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας ξεκίνησε σήμερα την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης ενώ αναφέρθηκε και στα σημαντικά νοσμοσχέδια που φέρνει η κυβέρνηση μέσα στον Ιανουάριο.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε ειδική αναφορά στο σχέδιο νόμου για την ίδρυση των μη κρατικών πανεπιστημίων λέγοντας ότι θα έρθει άμεσα σε δημόσια διαβούλευση ενώ επισήμανε το βάρος που δίνει η κυβέρνηση στον τομέα της Υγείας. Επιπρόσθετα ο κ. Μαρινάκης αναφέρθηκε στους δυο άξονες των παρεμβάσεων στον τομέα της δικαιοσύνης.

Παράλληλα ο κ. Μαρινάκης μίλησε για τα φαινόμενα αισχροκέρδειας και τα πρόστιμα που έχουν υποβληθεί σε εταιρείες που κοροϊδεύουν το καταναλωτικό κοινό.

Αναφερόμενος στο κομμάτι της ακρίβειας έκανε αναφορά στα κυβερνητικά μέτρα για την αντιμετώπισή της, όπως τα «καλάθια» ενώ τοποθετήθηκε και για τα νέα τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματος. 

Επιπλέον, ο Παύλος Μαρινάκης αναφέρθηκε στην αύξηση των κρουσμάτων κοροναϊού και τόνισε την ανάγκη για εμβολιασμό ειδικά των ευπαθών ομάδων.

Παρακολουθήστε ζωντανά την ενημέρωση 

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ