Σπίρτζης “αδειάζει” Ακρίτα και ΣΥΡΙΖΑ: “Δεν πρέπει θέματα με οικογένειες πολιτικών αντιπάλων να μπαίνουν στον πολιτικό διάλογο”

Σαφή θέση απέναντι στην Έλενα Ακρίτα, αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ, που βάζει στο σταυρόνημα την σύζυγο του πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, έλαβε ο Χρήστος Σπίρτζης, μιλώντας στο κανάλι της Ναυτεμπορικής.

«Ρωτήστε με ό,τι θέλετε, για όποιον θέλετε, με εξαίρεση τις οικογένειες και τους συγγενείς των πολιτικών μου αντιπάλων», είπε.

«Εννοείτε ότι κακώς μπαίνει το θέμα της επιχειρηματικής δραστηριότητας της συζύγου του πρωθυπουργού;», ρώτησε η δημοσιογράφος.

«Οποιοδήποτε θέμα αφορά οικογένεια ή συγγενή πολιτικού αντιπάλου, ούτε το έκανα ούτε πρόκειται να το κάνω. Δεν θα απαντήσω στο παραμικρό. Δεν πρέπει, κατά την άποψή μου, άλλα ζητήματα που αφορούν την οικογένεια κάποιου πολιτικού να μπαίνουν στο παιχνίδι του πολιτικού διαλόγου και της πολιτικής αντιπαράθεσης. Οι πολιτικοί δεν είναι δημοσιογράφοι. Και νομίζω ότι στις πράξεις τους, στη συμπεριφορά τους μπορεί να είναι πάρα πολύ σκληροί απέναντι στην κυβέρνηση ή απέναντι σε συμπεριφορές πολιτικών ή κομμάτων, αλλά αυτό πρέπει να έχει κόκκινη γραμμή. Πρέπει να υπάρχει, δηλαδή, ένας πολιτικός κώδικας αξιών που να δείχνει και στην ελληνική κοινωνία και στους Έλληνες πολίτες ότι οι πολιτικοί έχουν αρχές, αξίες, έχουν και μια κόκκινη γραμμή που δεν την ξεπερνούν», ήταν η απάντησή του.

Δείτε το βίντεο

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ