Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Backstage βίντεο από την ξενάγηση στο σπίτι Κασσελάκη – Όλα όσα δεν έδειξαν οι κάμερες

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Στέφανος Κασσελάκης στο Νίκο Ευαγγελάτο για την εκπομπή Live News.

Και μπορεί πολλοί να περίμεναν ότι η συνέντευξη θα πραγμαγοποιούνταν στο στούντιο της εκπομπής, ωστόσο τελικά έγινε στο σπίτι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, το διώροφο διαμέρισμα των 246 τετραγωνικών.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος έκανε την ανατροπή, αφού υποδέχθηκε εκείνος τον Στέφανο Κασσελάκη μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν ντυμένος casual με κοντομάνικο, άσπρα αθλητικά και είχε συντροφιά την σκυλίτσα του, Φάρλεϊ, ενώ ακουλήθησε ο εξής χιουμοριστικός διάλογος.

– Σ. Κασσελάκης: ‘Ωπα πάει δεξιόστροφα δεν μου αρέσει αυτό.
– Ν. Ευαγγελάτος: Την έχετε εκπαιδεύσει να δίνει σόου.
– Σ. Κασσελακης: Είναι η ιδιοκτήτρια.

Στη συνέχεια στο σπίτι μπήκε και και ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ Μάκμπεθ, ο οποίος προσπάθησε να μπει όσο πιο διακριτικά γίνεται στο χώρο.

Ο Στέφανος Κασσελάκης θα απαντήσει με αφοπλιστική ειλικρίνεια και για το πόσο κόστισε το σπίτι σε ερώτηση του Νίκου Ευαγγελάτου.

-Ν. Ευαγγελάτος: Πόσο κάνει;
-Σ. Κασσελακης: 1 ,8 εκατομμύρια ευρώ, που έχω δουλέψει πάρα πολύ σκληρά στη ζωή μου. Όλα έχουν φορολογηθεί στις ΗΠΑ. Αυτές οι βλακείες περί Ντέλαγουερ. Να ξέρεις είναι βλακείες, γιατί φορολόγησε ως εταιρεία εκεί που δραστηριοποιείτε η εταιρεία.

Στην εντοιχισμένη ξύλινη βιβλιοθήκη υπάρχουν βιβλία μεταξύ αυτών έργα του Νίκου Καζαντζάκη, που δώρισε η Ράνια Θρασκιά στον Στέφανο Κασσελάκη στα γενέθλια του.

Το υπερπολυτελές διαμέρισμα είναι μίνιμαλ, σε λευκές και γήινες αποχρώσεις, έχει θέα και άπλετο φυσικό φως.

-Σ. Κασσελάκης: Εδώ θα μπει μια τραπεζαρία για δέκα άτομα , η κουζίνα επικοινωνεί με την τραπεζαρία, εδώ καναπές , έξω φυτά και έπιπλα για το καλοκαίρι. Εδώ είναι το μικρό υπνοδωμάτιο.
-Ν. Ευαγγελάτος: Γιατί αγοράσατε και δεν νοικιάσατε;
-Σ. Κασσελάκης: Γιατί ήρθαμε για να μείνουμε.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα πει πως ανέκαθεν με τον Τάιλερ ήταν άνθρωποι του κέντρου, επομένως έχει μάθει να αντιμετωπίζει με χαμόγελο το κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Το απόγευμα η συζήτηση συνεχίστηκε στο πλατό του MEGA, όπου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για τα πάντα, από την εγκληματικότητα και την ασφάλεια, μέχρι την τραγωδία των Τεμπών, την οικονομία, τις καταλήψεις στα πανεπιστήμια. Τέλος, ο Στέφανος Κασσελάκης μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για τα όσα είπε στο φόρουμ των Δελφών ο Αλέξης Τσίπρας.

Η συνέντευξη αναμένεται να γίνει θέμα συζήτησης.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0i82be9wlrl)

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ