Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Αλέξανδρος Αυλωνίτης: Να δούμε με σοβαρότητα τις συνεργασίες, αλλά τα κόμματα να διατηρήσουν την αυτοτέλειά τους

Ο βουλευτής Κέρκυρας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Αλέξανδρος Αυλωνίτης στο δελτίο ειδήσεων του IONIAN TV για τις εξελίξεις μετά τις ευρωεκλογές και τα σενάρια συνεργασιών στην κεντροαριστερά.

►“Να μην είμαστε βιαστικοί. Να είμαστε σοβαροί και να δομήσουμε τις προϋποθέσεις που θα οδηγήσουν σε μια συνεργασία σε όλα τα επίπεδα. Είμαι οπαδός της άποψης ότι δεν ενώνουμε, έτσι γενικά και αόριστα, δυνάμεις που έχουν διαφορές. Δεν μπορούμε να ενώσουμε εσωστρέφειες και προβλήματα. Η αρχή πρέπει να γίνει με συνεργασίες σε όλα τα επίπεδα, κοινοβουλευτικές, στην κοινωνία και από εκεί θα προκύψουν οι προϋποθέσεις κυβερνητικής συνεργασίας”

►“Δεν αντιλαμβάνομαι ποια είναι η σκοπιμότητα της άποψης να απευθυνθούμε στο λαό και να επιλεγεί ένας νέος αρχηγός, κάποιου νέου κόμματος (!!!) που θα προκύψει από κάποια συνεργασία δυνάμεων. Δεν το καταλαβαίνω και μάλιστα με δεδομένη την έντονη εσωστρέφεια που σημειώνεται αυτή την περίοδο στο ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ. Ας περιμένουμε να ηρεμήσουν τα πράγματα. Μην βιαζόμαστε. Περιμένουμε. Δεν ενώνουμε εσωστρέφειες, ενώνουμε δυνάμεις που έχουν ξεκαθαρίσει το στόχο τους και τον σκοπό τους. Προσωπικά είμαι οπαδός της άποψης ότι τα κόμματα πρέπει να κρατήσουν την αυτοτέλειά τους”.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ