Αλέκος Παπαδόπουλος: Δεν πρόκειται να αυξηθεί το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ με το πρόσωπο

Στις αλλαγές που πρέπει να προχωρήσει το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ έτσι ώστε να αυξήσει τα ποσοστά του μίλησε ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Ανδρέα Παπανδρέου και Κώστα Σημίτη, Αλέκος Παπαδόπουλος. Παράλληλα ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρθηκε και στη φημολογούμενη υποψηφιότητα του δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

«Ενήλικες είναι, να καθίσουν να τα βρουν. Νομίζω και θέλω να πιστεύω ότι έχουν ευθύνη απέναντι στην προοπτική της παράταξης και θα κάνουν αυτό που πρέπει να κάνουν. Να έχουν όμως υπόψη τους ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ αν νομίζουν ότι θα γυρίσουν αυτοί που δεν τους ψήφισαν χωρίς να αλλάξει τίποτα εκεί μέσα και κυρίως να αλλάξουν αντιλήψεις και να φτιάξουν κεφάλαια αξιοπιστίας, αυτό δεν θα συμβεί. Όσοι ασχολούνται να έχουν φορτία εμπιστοσύνης γιατί η έννοια της εμπιστοσύνης είναι καθοριστική στην πολιτική. Κυβερνάς με αξιοπιστία και εμπιστοσύνη και όχι με το πιστόλι» είπε αρχικά ο κ. Παπαδόπουλος μιλώντας στο One Channel.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d23dyhai7umh)

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο «δεν πρόκειται να αυξηθεί το ποσοστό με το πρόσωπο». Παράλληλα πρόσθεσε ότι «στα περισσότερα κόμματα του κόσμου σε προχωρημένες περιοχές οι ευθύνες επιμερίζονται. Μπορεί ο αρχηγός να έχει κάποια ευθύνη αλλά ο καθένας πρέπει να μετρήσει τις δικές του ευθύνες πριν να γίνει κήνσορας για τις ευθύνες των άλλων».

«Ενήλικες είναι, να καθίσουν να τα βρουν, έχουν πάρει μαθήματα από τη δική μας περίοδο πώς αντιμετωπίσαμε την κρίση χωρίς να υπάρξει διάσπαση. Μετά από κάθε κρίση το ΠΑΣΟΚ κάλπαζε» έσπευσε να υπενθυμίσει ο πρώην υπουργός.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d23elsikq88p)

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ