Κατασκηνωτικό πρόγραμμα για άτομα με αναπηρία

Ξεκινά η εγγραφή συμμετοχής κατασκηνωτών/τριών ατόμων με αναπηρία και συνοδών τους στις Κατασκηνώσεις Γουβιών «Σταμάτιος Δεσύλλας» Κέρκυρας, για την περίοδο 15 – 24 Ιουλίου 2024 (9 διανυκτερεύσεις), από τον Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ Κέρκυρας.

Το κατασκηνωτικό πρόγραμμα ατόμων με αναπηρία 2024 υλοποιεί η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Ατόμων με Αναπηρία, σε συνεργασία με τον Δήμο Κέρκυρας.

Οι κατασκηνωτές άτομα με αναπηρία πρέπει να είναι 10 έως 50 ετών και οι επιθυμούντες να συμμετάσχουν πρέπει να υποβάλλουν το δελτίο κατασκηνωτή/τριας μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέχρι την Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024 στα γραφεία του Συλλόγου, στη 2η πάροδο Ελευθερίου Βενιζέλου 5 (πίσω από το ΙΚΑ) και ώρες 9.00 π.μ. έως 14.00 μ.μ..

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την συμμετοχή είναι τα εξής:

1. Γνωμάτευση αναπηρίας από Α/θμιες Υγειονομικές Επιτροπές σε ισχύ (έκδοση πριν από το 2011 εφ’ όρου ζωής ΚΕΠΑ, ΑΣΥΕ) (Όχι από ΚΕΔΑΣΥ).

2. Βιβλιάριο Εμβολίων.

3. Μία φωτογραφία.

4. Αρνητικό rapid test για την ανίχνευση του ιού SAR-CoV-2 κατά την είσοδο τους χώρο της κατασκήνωσης (διενέργεια μέχρι 24 ώρες πριν την είσοδο)

Όσο για τους συνοδούς ατόμων με αναπηρία θα πρέπει να είναι ηλικίας άνω των 18 ετών και θα προτιμώνται φοιτητές ή απόφοιτοι κοινωνικών επιστημών Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Τα δικαιολογητικά που θα υποβάλλουν μαζί με την αίτηση τους είναι  

1. Α.Φ.Μ

2. Α.Μ.Κ.Α

3. Α.Δ.Τ.

4. ΙΒΑΝ λογαριασμού Εθνικής Τράπεζας.

5. Μία φωτογραφία

6. Αρνητικό rapid test για την ανίχνευση του ιού SAR-CoV-2 κατά την είσοδο τους χώρο της κατασκήνωσης (διενέργεια μέχρι 24 ώρες πριν την είσοδο)

7. Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου και Υ.Δ.

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ