Νίκος Μουζακίτης και Κώστας Ζορμπάς: «Με ξένα κόλλυβα δεν γίνονται μνημόσυνα»

Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του συνδυασμού “ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΆ” με αφορμή ανακοίνωση που είχε εκδώσει ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας για παρεμβάσεις σε αθλητικές υποδομές στους Αυλιώτες. Ακολουθεί η ανακοίνωση:

“Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση διαβάσαμε σήμερα το Δελτίο Τύπου του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας για την πρόοδο των εργασιών αντικατάστασης χλοοτάπητα στο γήπεδο Αυλιωτών.
Ένα έργο που σε συνδυασμό με άλλα που έπονται αναμένεται να δώσει ανάσα ζωής στις ταλαιπωρημένες αθλητικές εγκαταστάσεις των χωριών και θα εξυπηρετήσει αθλούμενους και παιδιά.
Ο κος Μαχειμάρης όμως , για μια ακόμα φορά , αφού ευχαριστεί με ευλάβεια την νυν Περιφερειακή αρχή , ξέχασε εντέχνως να αναφερθεί ότι το εν λόγω έργο , όπως και το γήπεδο των Καρουσάδων , (και έργα όπως το Πολιτιστικό Κέντρο Αυλιωτών , το Πολιτιστικό Κέντρο Καρουσάδων την γέφυρα bailey Καρουσάδων την οδοποιία Βόρειας και Βορειοδυτικής Κέρκυρας , τα τεχνικά , τα τοιχία ολοκληρωμένα ή σε εξέλιξη – άλλα και έργα όπως το Πολιτιστικό Κέντρο Χωροεπισκόπων την παλιά Ε17 τα δύο έργα των Πάγων , γήπεδο Μπάσκετ και Πολιτιστικό , τα έργα για τα γήπεδα τένις στο Σιδάρι κ.λ.π. που αφήσαμε ενταγμένα στο ετήσιο πρόγραμμα δράσης) , το χρηματοδότησε και το ωρίμασε (από το μηδέν – η όπως αρέσκεται να λέει ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας : 0+0 = 0) η τέως Περιφερειακή Αρχή με τεράστια προσωπική προσπάθεια και θέληση δική μας.
(Ποτέ δεν δημοπρατήθηκε από την Περιφέρεια , δόθηκε ώριμο – όπως και των Καρουσάδων – με χρηματοδότηση 250.000 € , με τις μελέτες και τις αντίστοιχες Προγραμματικές Συμβάσεις στο Δήμο Βόρειας Κέρκυρας για να διενεργήσει μόνο την δημοπράτηση).
Αγαπητέ κύριε Δήμαρχε όταν θα «κόψετε την κορδέλα» στους Αυλιώτες που τυγχάνει να είναι το χωριό ενός εξ ημών , σκεφτόμαστε να έρθουμε μια βόλτα!
Άλλωστε η χρηματοδότηση από την Περιφέρεια μόνο μηδενική δεν ήταν για τα έργα της Βόρειας Κέρκυρας …. εσείς το γνωρίζετε πολύ καλά αυτό !!!!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΘΕ ΝΗΣΙ ΨΗΛΑ
Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της παράταξης
ΖΟΡΜΠΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ”.

ΠΗΓΗ: kerkyraikiapopsi.gr

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ