Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Hμερίδα γνωριμίας με την τοπική κοινωνία της Κέρκυρας από τον Όμιλο Mitsis

Ο Όμιλος Mitsis, η μεγαλύτερη ιδιόκτητη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ελλάδα, ανακοινώνει τη διοργάνωση Ημερίδας Γνωριμίας με την τοπική κοινωνία της Κέρκυρας, με αφορμή την πρόσφατη απόκτηση του ιστορικού Messonghi Beach Hotel στην Ακτή Μεσογγής και την ανάληψη της διαχείρισης του Belvedere Hotel στις Μπενίτσες.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Ιουνίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου Messonghi Beach Hotel και όλοι οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα επενδυτικά σχέδια και τις δράσεις του Ομίλου καθώς και τις επαγγελματικές ευκαιρίες και προοπτικές που προσφέρει.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, διοικητικά στελέχη του Ομίλου θα παρουσιάσουν:

Το επενδυτικό και αναπτυξιακό πλάνο του οργανισμού: Ενημερωθείτε για τα φιλόδοξα σχέδιά του για την ανάπτυξη των νέων μονάδων και την ενσωμάτωσή τους στην τοπική κοινωνία και οικονομία.

Τα οφέλη της στρατηγικής του Ομίλου για την κοινωνία και το περιβάλλον της Κέρκυρας: Μάθετε πώς οι δράσεις του συμβάλλουν στη βιώσιμη ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στο νησί.

Το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης: Ανακαλύψτε τις πρωτοβουλίες του που προωθούν την κοινωνική ευημερία και ενισχύουν την τοπική κοινότητα.

Τις ευκαιρίες επαγγελματικής σταδιοδρομίας: Ενημερωθείτε για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στα Κεντρικά Γραφεία στην Αθήνα και τα ξενοδοχεία του Ομίλου σε όλη την Ελλάδα, καθώς και πώς μπορείτε να γίνετε μέλος της ομάδας.

*Όλοι οι παρευρισκόμενοι θα λάβουν ένα δώρο και θα συμμετέχουν στην κλήρωση για 3 δωρεάν διανυκτερεύσεις για 2 άτομα σε ένα από τα 5* all-inclusive ξενοδοχεία του Ομίλου Mitsis σε όλη την Ελλάδα!*

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Όμιλος MITSIS

Η μεγαλύτερη ιδιόκτητη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ελλάδα πρωτοπορεί στον τουρισμό εδώ και 45 χρόνια, χαράζοντας τη δική της πορεία στην τουριστική βιομηχανία της χώρας. Με 23 ξενοδοχεία και 13 κέντρα Σπα και Θαλασσοθεραπείας στο χαρτοφυλάκιό του στους ομορφότερους προορισμούς της χώρας, στην Αθήνα, τον Πειραιά, τα Καμένα Βούρλα, την Κέρκυρα, την Κρήτη, την Κω, τη Σαντορίνη και τη Ρόδο, ο Όμιλος φιλοδοξεί να αποτελεί τον πρώτο ξενοδοχειακό όμιλο στην Ελλάδα στις προτιμήσεις των επισκεπτών, προσφέροντας εξαιρετικές υπηρεσίες, μοναδικές τοποθεσίες, άψογες εγκαταστάσεις, εκλεπτυσμένη γαστρονομία, ένα ευρύ φάσμα επιλογών και πλούσιες εμπειρίες στους πελάτες του. Ανταποκρινόμενος με ευελιξία στις ανάγκες των πελατών και στη νοοτροπία των νέων γενεών, ο Όμιλος αξιοποιεί στο έπακρο την οικογενειακή φροντίδα και την αυθεντική ελληνική του ταυτότητα για να πραγματοποιεί το όραμά του: Να μεταμορφώνει κάθε επισκέπτη σε επίτιμο φιλοξενούμενο. Ο Όμιλος MITSIS έχει αποσπάσει μεγάλο αριθμό βραβεύσεων από εγχώριους και διεθνείς τουριστικούς οργανισμούς για την υψηλή ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών, τις καινοτόμες πρακτικές, την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, την ανάδειξη των τοπικών κοινωνιών και την ευρύτερη συνεισφορά του στην αναβάθμιση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ