Δήμος Βόρειας Κέρκυρας: ΜΙΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ στους «κυρίους με τα μαύρα» Ζορμπά -Μουζακίτη. «Λήθη των ιδίων κακών θρασύτητα γεννά-Όποιος ξεχνά τα δικά του σφάλματα, αποθρασύνεται// Δημόκριτος».

Η πρόσφατη ανάρτηση των περιφερειακών συμβούλων Μουζακίτη Νίκου και Ζορμπά Κων/νου θυμίζει πως σε κάποιες περιπτώσεις το πολιτικό θράσος, δεν έχει όρια.

Αγαπητοί κύριοι, κινούμενοι στο δικό σας εκκλησιαστικό μοτίβο….

«Άλλα τα σχέδια Αποστόλων» …Κράτσα- Ζορμπά -Μουζακίτη – και «άλλες οι Πράξεις» Τρεπεκλή –Μαχειμάρη. Αν περιμέναμε τους ρυθμούς σας ούτε σε είκοσι χρόνια δεν θάχε γίνει τίποτα.

Κι αφού θέλετε αλήθειες… Ας πούμε μερικές..

1.Πρωτίστως, σε έργα που εκτελούνται δεν κάνουμε μνημόσυνο. Ούτε μπορείτε να κρύβεστε

πίσω από άτοπες-άστοχες συγκρίσεις, εμφανίζοντας την «χρηματοδότηση » ξένα κόλλυβα»- εννοώντας δικά σας.

2.Ας απαντήσουν οι κ.κ Μουζακίτης και Ζορμπάς για το πώς είχαν καταντήσει εμβληματικά του τόπου μας έργα …όπως το γήπεδο του Θιναλιακού,… σε τι ατραπούς το είχαν σύρει, αλλά και με πόση προχειρότητα κι ανοργανωσιά αντιμετώπισαν τις προγραμματικές συμβάσεις ευπρεπισμού των γηπεδικών μας εγκαταστάσεων, της αλλαγής χλοοτάπητα στα γήπεδα Καρουσάδων, ΑΥΛΙΩΤΏΝ ….Νυμφών… Ξέχασαν ..πως δεν είχαν ορίσει επιτροπή παραλαβής, …την ανάγκη παράτασης, ….τους λάθος τίτλους των συμβάσεων με κίνδυνο να μην πληρωθούν τα έργα… τις άφαντες συμβάσεις….

3.Ας απαντήσουν για τις αστοχίες που καταγράφονται στα έργα και που γίνονται αιτία να καθυστερεί η εκτέλεση των , ενώ και η νέα Περιφερειακή Αρχή με την καθοδήγηση του έμπειρου αυτοδιοικητικού Περιφερειάρχη κ. Γιάννη Τρεπεκλή και σε συνεργασία με το Δήμο Βόρειας Κέρκυρας κάνουμε αγώνα να ομαλοποιήσουμε την κατάσταση και να ολοκληρωθούν προς όφελος της κοινωνίας.

4. Ονομάζουν τεχνικό έργο, το προεκλογικό έργο οδοποιίας στο δήμο βόρειας Κέρκυρας , ένα έργο καθόλα επικίνδυνο. Λίγες μέρες μετά τις εκλογές, το οδόστρωμα έχει “ανοίξει” κυριολεκτικά, έχει τραβηχτεί ενώ συνεχείς είναι οι απότομες μεταβολές ύψους σε όλο το μήκος της οδού, γεγονός που το καθιστά επικίνδυνο στον έλεγχο του αυτοκινήτου ή της μηχανής. από τον οδηγό τους. Για την οδική ασφάλεια ο Περιφερειάρχης ο κ. Τρεπεκλής επεμβαίνει μέσω των τεχνικών υπηρεσιών του για την διόρθωση των αστοχιών.

Αυτά όντως αντικατοπτρίζουν το μνημόσυνο και τα κόλλυβα που οραματίζεται η απελθούσα περιφερειακή αρχή. Κύριοι, και βέβαια, είστε ευπρόσδεκτοι «στην κορδέλα» , αφού σκέφτεστε να έρθετε, και να επισκεφτείτε το έργο που επιτυχώς ολοκληρώνει ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας σε συνεργασία με την ΠΙΝ και παραδίδει στην κοινωνία της Βόρειας Κέρκυρας.

Η εξέλιξη των έργων –η ολοκλήρωση τους – είναι μια πραγματικότητα που θα απολαύσουν οι δημότες βόρειας Κέρκυρας.

Κι επειδή είμαστε παραμονές των Αγίων εορτών …. «Ο Θεός ας σας συγχωρήσει» ….Ας μην ξεχνάτε όμως πως ο λαός δεν σας συγχώρησε. Δε συγχώρησε το ανύπαρκτο έργο σας.

Με επόμενη απάντηση μας θα ενημερώσουμε και για άλλες αλήθειες, τόσο για την προεκλογική «σκευωρία» όσο και για τη δήθεν απένταξη του ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ.

Πηγή: kerkyraikiapopsi.gr

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ