ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Δ.Σ ΟΕΒΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ Κεν. ΚΕΡΚΥΡΑΣ  

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Δ.Σ ΟΕΒΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ Κεν. ΚΕΡΚΥΡΑΣ  

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη  10 Ιουνίου 2024 , κατόπιν αιτήματος της ΟΕΒΕ Κέρκυρας με το Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας κο Πουλημένο Στέφανο . στη συνάντηση  παραβρέθηκαν για την ΟΕΒΕΚ  τα μέλη του ΔΣ κκ Κιτσάκης Κώστας , Φακιολάς Κώστας , Πηλός Νίκος και Μελίδης Βασίλης  .   

Η συνάντηση ζητήθηκε ειδικά λόγο του προβλήματος των συνεχών και συστηματικών διακοπών στην υδροδότηση σε περιοχές  το Δήμου και κυρίως στην  πόλη της Κέρκυρας που πραγματοποιούνται από το Μάρτιο του 2024 ,προκειμένου να εκφράσει τις ανησυχίες του και να ενημερωθεί για τις ενέργειες του Δήμου για την αντιμετώπιση του σημαντικού προβλήματος  . 

Ο κος Δήμαρχος διαβεβαίωσε  τα μέλη του ΔΣ ότι τα προβλήματα στο δίκτυο ύδρευσης έχουν αποκατασταθεί και καταβάλλονται συνεχείς προσπάθειες για να διασφαλιστεί ότι δεν θα αρπάξει πρόβλημα υδροδότησης κατά το υπόλοιπο της θερινής περιόδου . 

Παράλληλα κατά την διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν υπόψη του κου Δημάρχου ζητήματα ενδιαφέροντος της ΟΕΒΕΚ , ειδικότερα αναφορά έγινε σε θέματα  που επηρεάζουν την επιχειρηματικότητα και την ποιότητα διαβίωσης πολιτών και επισκεπτών , μεταξύ άλλων  : 

-την διευθέτηση των ζητημάτων εφαρμογής του κανονισμού καθαριότητας , διαχείρισης και αποκομιδής των απορριμμάτων ,  

-της επικαιροποίησης  του Κανονισμού Αστικής Λειτουργίας και της εφαρμογής του νέου κανονιστικού πλαισίου διευθέτησης του κυκλοφοριακού και της στάθμευσης ,  

– την ανάγκη συμμετοχής του Δήμου  στην Δημιουργία της Επιχειρηματικής Περιοχής 

Ο κος Δήμαρχος  δεσμεύτηκε να επανέλθει το επόμενο διάστημα με τις θέσεις επ’  αυτών της δημοτικής αρχής ,  ενώ τα παριστάμενα μέλη του  ΔΣ διαβεβαίωσαν  τον κο Δήμαρχο ότι το ΔΣ της ΟΕΒΕΚ  θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια και της νέας δημοτικής αρχής όταν της ζητηθεί .  

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ