Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Δερμεντζόπουλος: Το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να μπούμε σε μία περιδίνηση εσωστρέφειας

«Το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να μπούμε σε περιδίνηση εσωστρέφειας» δήλωσε ο βουλευτής Έβρου Χρήστος Δερμεντζόπουλος κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κ.Ο της ΝΔ.

«Θέλησα να πάρω το λόγο και να καταθέσω τη δική μου απόφαση για το πως αντιλαμβάνομαι την υπάρχουσα κατάσταση της παράταξης και της κυβέρνησης μας μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, με πολύ σεβασμό φυσικά στις απόψεις και στις αγωνίες όλων των συναδέλφων» τόνισε ο κ. Δερμεντζόπουλος.

«Το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να μπούμε σε μια περιδίνηση εσωστρέφειας. Όπως και κανείς επίσης δεν θα πρέπει ευθέως ή και εμμέσως να προτάξει την ιδεολογική περιχαράκωση της παράταξης μας», επεσήμανε ακόμη.

Σύμφωνα με τον βουλευτή Έβρου «φτάσαμε σε πολύ καλά ποσοστά ακριβώς γιατί κατακτήσαμε ένα ευρύ πολιτικό ακροατήριο που στο παρελθόν αμφιταλαντευόταν σε ένα πολιτικό δίπολο. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι πως κινδυνεύουμε αυτό να χάσουμε. Και η απώλεια του δεν είναι αποτέλεσμα κάποιας αντιπολιτευτικής πρότασης αλλά καθαρά δικών μας παραλείψεων».

«Ενώ έχουμε παράξει σπουδαίο έργο, κινδυνεύουμε να χάσουμε ένα ακροατήριο που μας έδωσε αυτήν την ώθηση να κατακτήσουμε το κέντρο. Και όταν λέω ότι κινδυνεύουμε, εννοώ ότι στις εκλογές που έγιναν δεν έφυγαν για αλλού. Απλά στάθηκαν στην άκρη για να μας δείξουν ότι μας δίνουν μια ευκαιρία για να ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη τους με πράξεις. Και αυτό αφορά κάθε πληθυσμιακή ομάδα που παρουσιάσαμε εκλογική υστέρηση. Αγρότες, μικρομεσαίοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, νέοι», επεσήμανε σε άλλο σημείο ο κ. Δερμεντζόπουλος.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ