Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Κόντρα Τσίπρα – Κασσελάκη: “Δεν συμφέρει κανέναν από τους δύο”, λέει ο Αποστολάκης

«Δεν βλέπω να υπάρχει κόντρα και διάθεση κόντρας μεταξύ Κασσελάκη και Τσίπρα, άλλωστε αυτό δεν συμφέρει κανέναν», ανέφερε σε συνομιλία του με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης.

Ερωτηθείς για το αν επιμένει στις καταγγελίες του περί μαύρου χρήματος στα κόμματα,ο κ. Αποστολάκης, είπε ότι αυτό ήταν εκτίμησή του και ότι ο ίδιος ούτε το ξέρει ούτε έχει διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις. «Ο ΣΥΡΙΖΑ υποτίθεται ότι είναι πέραν πάσης υποψίας σε αυτά και αφού δεν χρωστάει, δεν υπάρχει θέμα», είπε χαρακτηριστικά.

Για το κλείσιμο του καθημερινού φύλλου της εφημερίδας «Αυγή», ανέφερε ότι δεν έβγαινε από την στιγμή που πουλιόταν ένα ευρώ και στοίχιζε επτά, και διερωτήθηκε γιατί κανείς από αυτούς που γκρινιάζουν δεν πήγε να την πάρει. «Πώς θα σταθεί με θαύμα, αφού δεν βγαίνει τι θα κάνουμε;», διερωτήθηκε.

Για την παραίτηση του Διονύση Τεμπονέρα και άλλων δύο στελεχών από τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Αποστολάκης, είπε ότι δεν είναι ευχάριστα αυτά, και στο ερώτημα εάν θα φύγουν κι άλλοι, απάντησε ότι αυτός που θα φύγει αναλαμβάνει και το ρίσκο που θα είναι αύριο. «Είναι θέμα βίτσιου δηλαδή, δεν πήραμε αυτό που θέλουμε ας το τινάξουμε στον αέρα να βάλουμε βόμβα. Ε, δεν είναι έτσι τα πράγματα. Έγιναν οι διαδικασίες, βγήκε πρόεδρος, τηρήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα και κάθε τόσο ερχόμαστε και λέμε», σχολίασε ο κ. Αποστολάκης.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ