Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Στύλιος στην Κ.Ο της ΝΔ: Ευθύνη όλων μας να κρατήσουμε την παράταξη μεγάλη

«Ευθύνη όλων μας να κρατήσουμε την παράταξη μεγάλη». Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων στην παρέμβασή του στην Κ.Ο της ΝΔ, ο βουλευτής Άρτας Γιώργος Στύλιος. Παράλληλα ο κ. Στύλιος πρόσθεσε ότι η ΝΔ πρέπει να δώσει τη μάχη με τη φθορά και να δώσει νέα προοπτική στην πατρίδα.

«Αναφέρθηκα στην Άρτα όπου είμαστε πρώτοι και με διαφορά πάνω από το πανελλαδικό μας ποσοστό. Είναι η πατρίδα του πρώην πρωθυπουργού και με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ (σ.σ Όλγα Γεροβασίλη) να είναι υπουργός σε όλη την κυβερνητική του θητεία. Αναφέρθηκα στην πτώση που είχαμε στη ψήφο των αγροτών, σύμφωνα με τα δημοσιευμένα στοιχεία», τόνισε ο κ. Στύλιος.

Στη συνέχεια υποστήριξε ότι πρέπει «να προχωρήσει η αυτοματοποίηση και η ψηφιοποίηση στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης». Σύμφωνα με τον κ. Στύλιο «καθήκον της ΝΔ απέναντι στον τόπο, είναι να δώσει προοπτική στην περιφέρεια, να επενδύσει στον άνθρωπο και τον εργαζόμενο, με την επανακατάρτιση και την εξειδίκευση των εργαζομένων. Η ΝΔ να στηρίξει την Παραγωγική Ελλάδα και τους Αγρότες».

«Έχουμε τρία χρόνια μπροστά μας. Καθαρό πολιτικό χρόνο να δημιουργήσουμε τη δική μας πολιτική ατζέντα», υποστήριξε ακόμη. «Πρέπει να δώσουμε μάχη με τη φθορά, να δώσουμε προοπτική στην Πατρίδα και σε όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες. Ευθύνη όλων μας είναι να κρατήσουμε την παράταξη μεγάλη. Και να εργαστούμε ενωμένοι και με συνέπεια για αυτό!» κατέληξε.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ