Αλ. Αυλωνίτης : Ο κ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ.

Ο κ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ.

 Η σημερινή δολοφονία στις φυλακές Κορυδαλλού χρεώνεται εξ ολοκλήρου στον υπουργό κ. Χρυσοχοΐδη και το έργο του. Είναι αυτός, ο οποίος με το ψευτοδόγμα “νόμος και τάξη”, έχει κατακουρελιάσει κάθε έννοια κράτους δικαίου, ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ανθρωπισμού και ασφάλειας στις φυλακές. Μαζί με τον κ. Φλωρίδη συνιστούν το δίδυμο -εφιάλτη για το ποινικό και σωφρονιστικό σύστημα.


Με συνωστισμένους κρατουμένους, χωρίς ανάσες, χωρίς προγράμματα, χωρίς εκπαίδευση, χωρίς ασφάλεια, χωρίς δικαιώματα και όλα αυτά για να φανούν αρκούντος ακροδεξιοί οι μεταγραφές του κυρίου Μητσοτάκη.


Η ύπαρξη συμμοριών μέσα στις φυλακές αποδεικνύει ξεκάθαρα  την παντελή έλλειψη σχεδιασμού ασφαλείας και οργανωτικής επάρκειας.


Το σημερινό μακελειό στον Κορυδαλλό είναι αποτέλεσμα της άφρονος και απαράδεκτης πολιτικής για τις φυλακές. Κάποιοι θα πουν ότι “βαρυποινίτες σκοτώνονται. Καλά να πάθουν.” “Δεν είναι ξενοδοχείο οι φυλακές.”


Φοβόμαστε όμως ότι είναι μόνο η αρχή …Δεν είναι μόνο οι βαρυποινίτες και οι συμμορίες στις φυλακές αλλά και άλλοι κρατούμενοι όπως, φυσικά, και οι εργαζόμενοι σε αυτές.
Καιρός είναι να δει η κυβέρνηση πέρα από τη μύτη της πριν οι φυλακές γίνουν πεδία μαχών.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ