Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

25 η Διεθνή Συνάντηση Χορευτικών Συγκροτημάτων ΣΙΝΙΕΣ 2024

Ο Πολιτιστικός–Μορφωτικός Σύλλογος Σινιών διοργανώνει την 25 η Διεθνή Συνάντηση Χορευτικών Συγκροτημάτων ΣΙΝΙΕΣ 2024 , την Τετάρτη 03 Ιουλίου 024 στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου Αχαράβης, την Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024 στην πόλη της Κέρκυρας στο Περιστύλιο των Ανακτόρων Γεωργίου και Μιχαήλ και το Σάββατο 07 Ιουλίου2024 στην Ελαιουργεία Σινιών

 Ώρα  έναρξης των εκδηλώσεων: 21.00

Είσοδος  ελεύθερη

 Την εκδήλωση πλαισιώνουν οι ομάδες :  

  1. Idaho Rocky Mountain Express (ΗΠΑ)
  2. The Song and Dance Ensemble «Miechowiacy» (ΠΟΛΩΝΙΑ)
  3. Les Joyeux Vendeens (ΓΑΛΛΙΑ)
  4. Tanzkreis Neudau (ΑΥΣΤΡΙΑ)
  5. Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Σινιών
  6. Πολιτιστικός Χορευτικός Όμιλος Κέρκυρας
  7. Πολιτιστικός Σύλλογος Κασσιώπης
  8. Πολιτιστικό Σωματείο Ένωση Περιθειωτών «Φίλιππος Βλάχος».

 Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Τετάρτη 03/07/2024: Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Βόρειας Κέρκυρας και ανταλλαγή δώρων . Έναρξη φεστιβάλ στην Κεντρική σκηνή στην αυλή του Δημαρχείου Βόρειας Κέρκυρας στην Αχαράβη.

Παρασκευή 05/07/2024: Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δημαρχείο της Πόλης και συνάντηση με την Δήμαρχο από τις αποστολές των συγκροτημάτων για ανταλλαγή δώρων και καλωσόρισμα των καλεσμένων στην πόλη , θα ακολουθήσει παρέλαση των συγκροτημάτων σε κεντρικούς δρόμους της πόλης με κατάληξη στο Περιστύλιο των Ανακτόρων για την έναρξη του Φεστιβάλ.

Σάββατο 06/07/2024: Ακολουθεί η 3η ημέρα της συνάντησης στην Ελαιουργεία Σινιών. Η εκδήλωση αυτή του Συλλόγου τελεί υπό την αιγίδα του CIOFF και έχει την στήριξη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας .

Πηγή: kerkyraikiapopsi.gr

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ