Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Γεροβασίλη για Κασσελάκη: “Άνοιξε μόνος του ζήτημα, κανείς δεν έβαλε θέμα ηγεσίας”

Η κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ παραμένει τεταμένη, με τις εσωκομματικές αντιπαραθέσεις να παίρνουν διαστάσεις και να προκαλούν ανησυχία για τη συνοχή και το μέλλον του κόμματος.

Θέση για την εσωτερική κατάσταση του ΣΥΡΙΖΑ και τις αναρτήσεις του Στέφανου Κασσελάκη, που έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στο κόμμα της Κουμουνδούρου, πήρε η Όλγα Γεροβασίλη το πρωί της Δευτέρας (01.07.24) στον ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα, η Όλγα Γεροβασίλη επεσήμανε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης προκάλεσε την ένταση στο κόμμα ανοίγοντας μόνος του το ζήτημα της ηγεσίας. «Προφανώς δεν υπάρχει σύγκρουση στην κορυφή. Ο πρόεδρος άνοιξε ένα ζήτημα μόνος του, δεν έθεσε κανείς ζήτημα ηγεσίας», τόνισε χαρακτηριστικά, αντικρούοντας τις φήμες για εσωτερική διαμάχη.

Συνεχίζοντας τις δηλώσεις της, η Όλγα Γεροβασίλη σχολίασε την τακτική του κ. Κασσελάκη, χαρακτηρίζοντάς την επικίνδυνη και διχαστική. «Τοποθετεί ένα τεχνητό δίλημμα “ή δεν θα μιλάτε ή είστε υπονομευτές”, είναι επικίνδυνο», δήλωσε, αναφερόμενη στις θέσεις και τις αναρτήσεις του που δημιουργούν διλήμματα και αναταράξεις στο εσωτερικό του κόμματος.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ