Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Κέρκυρα: Μέχρι τα ημιτελικά ο Μεσσής

Ο Ανδρέας Μεσσής έδωσε μεγάλη μάχη στον ημιτελικό του Σαββάτου απέναντι στον Τσέχο Γιακούμπ Βρτίλκα, ο οποίος σταμάτησε την πορεία του 16χρονου Έλληνα τενίστα στο τουρνουά ITF J 60 της Κέρκυρας, “Θεόδωρος Καλαντζής Cup” επικρατώντας με 6-3, 1-6, 6-3 παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό της Κυριακής εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Ινδό Βαρούν Βέρμα που με τη σειρά του κέρδισε τον Βρετανό και Νο4 του ταμπλό, Τζόζεφ Μάζινγχαμ με 6-4, 6-4.

Ωστόσο, αυτές οι δύο εβδομάδα ήταν εξαιρετικές για τον Μεσσή, οποίος σε Πρέβεζα και Κέρκυρα σημείωσε 8 νίκες σε 9 ματς, αλλά κατέκτησε κι έναν τίτλο (Πρέβεζα).

Στο σημερινό πρόγραμμα είχαμε ελληνικές παρουσίες και στους δύο τελικούς του διπλού. Στην κατηγορία των αγοριών οι Οδυσσέας Γελαδάρης και Γιώργος Μίταλας αγωνίστηκαν στον τελικό του διπλού, ωστόσο παρά την τεράστια προσπάθεια που έκαναν στο 2ο set δεν κατάφεραν να κατακτήσουν τον τίτλο χάνοντας από τους Βρετανούς και Νο2 του ταμπλό, Χάρι Έιμπελ και Τζόζεφ Μάζινγχαμ με 6-2, 7-5.

Ελληνική παρουσία είχαμε και στον τελικό του διπλού των κοριτσιών με την Αθηνά Γρηγοριάδου να αγωνίζεται μαζί με την Κινέζα Μοράν Γιν με τις Νο2 του ταμπλό να γνωρίζουν την ήττα στις λεπτομέρειες από τις Σλοβάκες και Νο4 του ταμπλό, Νίκολα Φαρσκασόβα και Νικόλ Σεβάλντ με 6-4, 7-5.

Πηγή: tennis24.gr

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ