«Ο καιρός γαρ εγγύς» για το Κλειστό Γυμναστήριο Δήμου Βόρειας Κέρκυρας. Θεμελιώνουμε. Προχωράμε.

Οι ανήθικες σκευωρίες, οι υπόγειες διαδρομές , «ένθεν « και «ένθεν» αποκαλύπτονται.

Σε λίγο καιρό η αθλητική καρδιά του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας θα χτυπά δυνατά στο ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΥ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ και στο οικόπεδο που δώρισε από το περίσσευμα καρδιάς ο Κώστας Μιχαήλ Μαχειμάρης στην ευρύτερη περιοχή Ρόδας Καρουσάδων .

Για τη Δημοτική Αρχή Βόρειας Κέρκυρας είναι ένα τοπόσημο με ξεχωριστή σημασία. Η συνολική προσπάθεια ,πολεμήθηκε και λοιδορήθηκε όσο τίποτα άλλο. Η Δημοτική αρχή Βόρειας Κέρκυρας όμως έχει αποδείξει ότι μιλά με έργα πνοής , δεν ασχολείται με τις υπόγειες διαδρομές που στόχο έχουν τις τιμωριτικές ακυρώσεις έργων .

Η οικοδομική άδεια , μετά από την A/A Αίτηση 1522079 μας , από την ΥΔΟΜ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ & ΔΙΑΠΟΝΤΙΩΝ ΝΗΣΩΝ είναι πλέον πραγματικότητα και έχει στοιχεία έκδοσης Α/Α Πράξης 1104009 με Ημ/νία έκδοσης πράξης 28/06/2024 .

Η σίγουρη υπόσχεση που δίνουμε είναι ότι όρθιοι θα παλέψουμε κάθε αντιξοότητα με υπομονή, επιμονή και εργατικότητα για να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να εξασφαλίσουμε την καλύτερη ποιότητα στη ζωή των ανθρώπων του δήμου μας.

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ