Επίσκεψη Μητσοτάκη στο υπουργείο Υγείας – Ζήτησε την άμεση βελτίωση των συνθηκών στα Επείγοντα (Εικόνες & Βίντεο)

Επίσκεψη στο υπουργείο Υγείας πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης 03/07 ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο των επισκέψεών του στα υπουργεία.

Ειδικότερα, ο πρωθυπουργός πέρασε την κεντρική πόρτα της εισόδου του υπουργείου Υγείας, στην οδό Αριστοτέλους 17, στο κέντρο της Αθήνας, μερικά λεπτά μετά τις 10 π.μ., συνοδευόμενος από τον υπουργό παρά τω πρωθυπουργώ Άκη Σκέρτσο, προκειμένου να έχει μία πολύ ουσιαστική σύσκεψη εργασίας με τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη, και τους δύο υφυπουργούς Υγείας, Μάριο Θεμιστοκλέους και Δημήτρη Βαρτζόπουλο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας να επεξεργαστεί και να προωθήσει άμεσα σχέδιο το οποίο να οδηγήσει άμεσα σε μειωμένους χρόνους αναμονής, τους οποίους σημειώνουν οι προσερχόμενοι ασθενείς μέχρι να εξετασθούν από τους γιατρούς των Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ), και, δεύτερον, σε οριστική εξαφάνιση τις εικόνες ακραίου συνωστισμού προσερχομένων ασθενών στα ΤΕΠ, οι οποίες εμφανίζονται όλο και πιο συχνά και σε όλο και περισσότερα νοσοκομεία του ΕΣΥ του Λεκανοπεδίου.

Έτσι, μία άμεση όσο και ριζική στροφή στη βελτίωση της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν οι πολίτες στην πρόσβασή τους στο δημόσιο σύστημα Υγείας της χώρας μας, ιδιαιτέρως στα ΤΕΠ των νοσοκομείων του ΕΣΥ, κυρίως σε εκείνα του Λεκανοπεδίου της Αττικής, φαίνεται ότι επιλέγει η κυβέρνηση και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας και αυτά τα θέματα κατέλαβαν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου της σημερινής σύσκεψης του πρωθυπουργού με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε αυτές τις αλλαγές όσο το δυνατόν πιο κοντά

«Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε αυτές τις αλλαγές όσο το δυνατόν πιο κοντά. Θα προσπαθήσουμε να τις εφαρμόσουμε όσο το δυνατόν πιο άμεσα», μας εξηγούσαν, άλλωστε, αμέσως μετά την Κυριακή των ευρωεκλογών, από το υπουργείο Υγείας.

Σημειώνεται ότι στην είσοδο του υπουργείου Υγείας βρίσκονταν οι εργαζόμενοι, οι οποίοι μίλησαν θετικά για τον Άδωνι Γεωργιάδη, λέγοντας στον πρωθυπουργό «σας ευχαριστούμε για τον υπουργό».


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2fq0qrlg7x5)


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2frokmdvpu9)

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ