Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Λευτέρης Αυγενάκης: Μήνυση από τον υπάλληλο του αεροδρομίου για εξύβριση και απειλή

Εξελίξεις σημειώθηκαν στην υπόθεση του επεισοδίου του Λευτέρη Αυγενάκη με εργαζόμενο στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», το οποίο οδήγησε στην διαγραφή του από την ΚΟ της ΝΔ με απόφαση Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο υπάλληλος στο αεροδρόμιο, που δέχθηκε την επίθεση από τον Λευτέρη Αυγενάκη, κλήθηκε να καταθέσει στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργεί η Ασφάλεια του αεροδρομίου, μετά τη σχετική εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών.

Ο εργαζόμενος κατέθεσε μήνυση για εξύβριση και απειλή σε βάρος του Λευτέρη Αυγενάκη. Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ είχε δηλώσει έτοιμος να ζητήσει άρση της ασυλίας του σε περίπτωση μήνυσης από τον υπάλληλο.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2fzlds0d0yh)

Υπάρχει βίντεο διάρκειας τουλάχιστον επτά λεπτών, δεν ήταν μόνο η χειροδικία

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Καραγεωργόπουλος, μέλος εκτελεστικής επιτροπής ΟΣΕΥΠΕ και εκπρόσωπος τύπου της ΓΣΕΕ, υπάρχει βίντεο από κάμερα ασφαλείας διάρκειας 7 λεπτών που «καίει» τον πρώην υπουργό της ΝΔ

«Οι πληροφορίες που μας μεταφέρουν οι εργαζόμενοι το τελευταίο τριήμερο είναι ότι το περιστατικό αυτό συνεχίστηκε, δεν είναι μόνο αυτά τα 10 δευτερόλεπτα που φαίνονται στο βίντεο. Υπάρχει ένα υλικό τουλάχιστον διάρκειας 7 λεπτών, όπου δείχνει ότι μετά βγήκε έξω από τον γκισέ και προκάλεσε επεισόδιο κλωτσώντας καθίσματα», ανέφερε αναλυτικά ο ίδιος.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, οι συνάδελφοι του υπαλλήλου που έπεσε θύμα του ξυλοδαρμού κάλεσαν ένα δόκιμο αστυνομικό της ασφάλειας. Εκείνος προσπάθησε να τον ηρεμήσει λέγοντας του «κ. υπουργέ διαπράττετε αδικήματα» και σε εκείνο το σημείο ξεκίνησαν οι απειλές και οι φωνές εναντίον του αστυνομικού.

«Ζητήσαμε από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να κατασχεθεί το συγκεκριμένο οπτικοακουστικό υλικό από τις αρμόδιες υπηρεσίες του αεροδρομίου γιατί οι πληροφορίες οι δικές μας είναι ότι το περιστικό διήρκησε επτά λεπτά και περιέχει κι άλλα αδικήματα από αυτά που βλέπουμε στο βίντεο των 10 δευτερολέπτων», συμπλήρωσε ο κ. Καραγεωργόπουλος.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2fxwuq47vsp)

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ