Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Live Κασσελάκης από Economist: Άσκησα κριτική στην ελληνική κυβέρνηση για το ναυάγιο στην Πύλο

Στο 28ο ετήσιο συνέδριο του Economist συμμετέχει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος πραγματοποιεί συζήτηση με τον Executive Editor του ομίλου, Daniel Franklin.

Αρχικά, ο Στέφανος Κασσελάκης προχώρησε σε μία αξιολόγηση του αποτελέσματος των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, σχολιάζοντας πως «ήταν μία λυπηρή στιγμή να βλέπεις την ακροδεξιά να σαρώνει με τέτοιον τρόπο στην Ευρώπη». «Υπάρχει κρίση στο επίπεδο της πολιτικής ηγεσίας της Ευρώπης», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε ότι «χρειαζόμαστε προδραστικές πολιτικές σε ό,τι αφορά την υποστήριξη του Νότου από τον Βορρά».

Σε σχέση με το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών στην Ελλάδα επισήμανε ότι είναι υπερήφανος για τη δεύτερη θέση.

«Άσκησα κριτική στην ελληνική κυβέρνηση γιατί δεν διερεύνησε επαρκώς το ναυάγιο στην Πύλο», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης στο συνέδριο του Economist.

Αναφορικά με την υγεία και το σύστημα του ΕΣΥ, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε μεγάλη εκστρατεία για να δείξει ότι τα νοσοκομεία της χώρας είναι υποστελεχωμένα. Παράλληλα, προχώρησε σε μία σύγκριση ανάμεσα στο ελληνικό σύστημα υγείας και το σύστημα υγείας των ΗΠΑ, παραθέτοντας παραδείγματα από τη διαχείριση της πανδημίας σε ΗΠΑ και Ελλάδα.

Παρακολουθήστε ζωντανά την εκδήλωση

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ