Μητσοτάκης: ”Η κυβέρνηση στέκεται στους ευάλωτους” – ”Ισχύει στο ακέραιο η δέσμευσή μας για κατώτατο μισθό στα 950 ευρώ”

Στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης έφτασε το πρωί της Πέμπτης (7/7) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να συναντηθεί με την υπουργό Νίκη Κεραμέως.Ο πρωθυπουργός συνεχίζει τις επισκέψεις στα υπουργεία, με κυρίαρχο θέμα στην ατζέντα τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Υπενθυμίζεται ότι χθες Τετάρτη (3/7) βρέθηκε στο υπουργείο Υγείας, ενώ τις προηγούμενες ημέρες επισκέφθηκε το υπουργείο Ανάπτυξης. 

Δείτε εικόνες:

mitsotakis-keramews3

mitsotakis-keramews1

mitsotakis-keramews2

Μετά τη συνάντηση, ο πρωθυπουργός προχώρησε σε δηλώσεις, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «Ισχύει στο ακέραιο η δέσμευσή μας για κατώτατο μίσθο στα 950 ευρώ».

Πρόσθεσε ότι πρέπει: «Να διευρύνουμε το εργατικό δυναμικό σε γυναίκες, νέους και μεγαλύτερους σε ηλικία», επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση στέκεται στους ευάλωτους.

Ο πρωθυπούργος επανέλαβε την έκτακτη ενίσχυση στους συνταξιούχους που δεν είδαν αύξηση λόγω προσωπικής διαφοράς, ενώ τόνισε τη σημαντικότητα ενίσχυσης της γραμμής του 1555.

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ