Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ανακοίνωση απο την παράταξη «Κερκυραίων Δήμος-Κέρκυρα 2028» και την Μ. Υδραίου

Για άλλη μια φορά στο δημοτικό συμβούλιο γίναμε μάρτυρες της αλαζονείας, της απρέπειας, του νεποτισμού και της  έλλειψης Δημοκρατίας από την πλειοψηφία και δη από τον Αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών. Ο Ανδρέας Καρδόνας για να κρύψει την ανεπάρκεια του ως Αντιδήμαρχος και την ανεπάρκεια της δημοτικής αρχής γενικότερα και να καλύψει την λαϊκή κατακραυγή, υιοθέτησε την τακτική του τελευταίου πολιτικού του μέντορα , αυτήν του «φταίνε οι προηγούμενοι».

Χωρίς κανένα λόγο και χωρίς να εμπλέκεται στο θέμα, σε ερώτημα για την κατάσταση στο νησί των Οθωνών, πήρε αυθαίρετα το λόγο μόνο και μόνο για να συκοφαντήσει τον πρώην Αντιδήμαρχο Μίμη Κατέχη.

Τον Μίμη Κατέχη που ξέρουν και οι πέτρες τη λατρεία του για το νησί του, τους Οθωνούς. Που ήταν άμισθος Αντιδήμαρχος, και έβαλε χιλιάδες ευρώ από την τσέπη του για υπηρεσίες και προμήθειες για το νησί. Που τρέχαμε ανυπολόγιστες εργατοώρες στον ΟΛΚΕ, στα Υπουργεία και σε δεκάδες συναρμόδιες υπηρεσίες για τις απαιτούμενες εγκρίσεις για το λιμάνι των Οθωνών, ώστε να είναι απολύτως ώριμο να δημοπρατηθεί. Που παλέψαμε για την βελτίωση των δρομολογίων, του καραβιού, τη μεταφορά οχληρών και ογκωδών, τη δημιουργία του εθνοφυλακίου. Που τη σου πρώτος σήκωσε  το θέμα του θαλάσσιου πάρκου ανεμογεννητριών στα Διαπόντια και μετά από εισήγηση μας και αποφάσεις Δημοτικού, Περιφερειακού Συμβουλίου και παραστάσεις σε Υπουργεία πετύχαμε όλοι οι φορείς της Κέρκυρας ενωμένοι την ακύρωση του. Συκοφάντησε αυτόν που παραμέλησε την επαγγελματική του δραστηριότητα χάριν του Δήμου και που εντέλει έχασε μέρος της υγείας του για τον Δήμο.

Δεν τα επικαλούμαστε έτσι αυτά, αλλά αποδεικνύονται από τη λαϊκή βούληση που μας έδωσε 65% στους Οθωνούς αναγνωρίζοντας την προσφορά αυτή.

Η λέξη ντροπή δεν είναι αρκετή για να περιγράψει την αήθεια του Αντιδημάρχου Ανδρέα Καρδόνα και του Δημάρχου που ανέχθηκε αυτό το επίπεδο. Και δεν υπήρξε ούτε καν η ευθιξία να ανακαλέσουν όταν ζητήθηκε.

Μήπως πείραξε η ερώτηση μας για τα Διαπόντια; Μήπως σας πιάσαμε με τη γίδα στην πλάτη; Για αυτό και η υπερβολική αντίδραση; Δεν σας αρέσει ο έλεγχος είναι προφανές, αλλά εμείς θα συνεχίσουμε το καθήκον μας!

Κύριε Καρδόνα ασχοληθείτε με τα προβλήματα του τόπου και μάθετε να ενημερώνετε τους πολίτες για αυτά και μετά θα μας πείτε πόσο αυξήσατε την πελατεία σας ως μηχανικός –Αντιδήμαρχος.

Επίσης, να μας πείτε πώς θα διευθετήσετε τις μπακαλίστικες εξωθεσμικές  συμφωνίες που έχετε κάνει στο μόλις πρώτο εξάμηνο της θητείας σας! Η πιάτσα, δυστυχώς για εσάς, είναι μικρή και ξέρει για τον καθένα τη φήμη, την οσμή και τα αποτυπώματά του και βοά, ενώ κρύβεστε πίσω από το μικρό σας δάχτυλο.

Λάθος δρόμο έχετε πάρει κύριοι, και η κοινωνία βράζει από τα προβλήματα που μεγαλώνουν και δεν τα λύνετε, γι’ αυτό σας δείχνει  ήδη με το δάχτυλο.

Αναλάβετε, επιτέλους, τις ευθύνες σας και αφήστε τα φωτορεπορτάζ, τα πανηγύρια και τον πολιτικό τυχοδιωκτισμό της λάσπης στον ανεμιστήρα!

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ