Μαρινάκης για διαγραφή Πολάκη: Αυτό που δεν έκανε ο Τσίπρας, το έκανε ο Κασσελάκης μέσα σε λίγες ημέρες

Αιχμές κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη για το ζήτημα του Παύλου Πολάκη άφησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών σήμερα, Δευτέρα, ενώ παράλληλα σημείωσε πως «αυτό που δεν μπόρεσε να κάνει ο Αλέξης Τσίπρας, το έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης μέσα σε λίγες ημέρες». 

Διαβάστε ακόμα: Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Κασσελάκης θα επαναφέρει τον Πολάκη μετά βαΐων και κλάδων – ‘’Μπράβο Παυλάρα θα διαλύσεις τον ΣΥΡΙΖΑ”

Συγκεκριμένα, ο κ. Μαρινάκης σχολίασε δηκτικά τη μεταμεσονύχτια ανάρτηση του Στέφανου Κασσελλάκη, ο οποίος «έπλεξε το εγκώμιο» του Παύλου Πολάκη μόλις λίγα 24ωρα αφού τον διέγραψε από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, στον απόηχο της απρεπούς συμπεριφοράς του ενάντια στη συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη.

«Αυτό που δεν μπόρεσε να κάνει ο Αλέξης Τσίπρας, το έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης μέσα σε λίγες ημέρες», είπε αρχικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για να προσθέσει: «Θα ήταν πιο ειλικρινής η στάση του να κρατήσει τον κ. Πολάκη στο κόμμα, τέτοια αποθεωτική μεταμεσονύχτια ανάρτηση δεν έχω ξαναδεί».

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ