OneManShow-Tango Tis Nefelis (ONEMANSHOW & Ralf Mag Remix)

Haris Alexiou & ONEMANSHOW & Ralf Mag
«Tango Tis Nefelis (ONEMANSHOW & Ralf Mag Remix)»

Remixed by: ONEMANSHOW, RALF MAG

Composer: Loreena McKennitt

Lyrics: Haris Alexiou

Βρείτε το στις ψηφιακές πλατφόρμεςYouTube/Spotify

KATEBAΣΤΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ:

Club Edit:

Download link MP3

Download link WAV

Radio version:

Download link MP3

Download link WAV

ONEMANSHOW: Το επίσημο Remix στο “Τανγκό της Νεφέλης” κερδίζει εντυπώσεις σε Spotify και DJ Sets

Αθήνα, 8 Ιουλίου 2024, 

Ο Onemanshow, ex Steve Onemanshow σημειώνει την πιο δυναμική είσοδο σε Spotify streams του καταλόγου του, την τελευταία πενταετία. Το επίσημο dance ρεμίξ στο κλασσικό Τανγκό της Νεφέλης, της Χαρούλας Αλεξίου συγκέντρωσε μέσα μόλις σε ένα Σαββατοκύριακο παραπάνω από 15 K Spotify streams αλλά ακόμα πιο σημαντικό είναι ότι μερικοί από τους πιο επιδραστικούς djs της χώρας, έχουν ξεκινήσει να το υποστηρίζουν και να το πλαισιώνουν στα σετ τους αυτό το καλοκαίρι. 

Chris IDH: Niiiiiice!

Junior Pappa: Όταν το έπαιξα έγινε χαμός, σκουντούσε ο ένας τον άλλον και έβγαζαν τα κινητά τους!

Gosha: This song moves me!

Frankie Lluk:Το άκουσα στην Στοά  Μπράβο!

Και αυτό είναι μόνο η αρχή για ένα κομμάτι που είναι θέμα χρόνου να κορυφώνει τα dj set του καλοκαιριού σε μερικούς από τους πιο hot προορισμούς. 

Ο Dj, performer και παραγωγός ONEMANSHOW παρέδωσε την πιο προσεγμένη afro house εκδοχή του κλασικού κομματιού  της  Χαρούλας Αλεξίου που σημάδεψε σαν κυκλοφορία το 1995 με την μουσική σύνθεση να ανήκει στην Loreena Mckennitt . Δεδομένης της πληθώρας χορευτικών ρεμίξ που έχουν στο παρελθόν προσπαθήσει να “ακουμπήσουν” την αυθεντική εκτέλεση, εδώ έχουμε μακράν την πιο hot και στο σήμερα εκδοχή του και μαζί ένα afro house banger με έθνικ προεκτάσεις, ικανό να ηγηθεί ενός ολόκληρου νέου μουσικού κινήματος που θέλει  ιδιαίτερα τραγούδια του ελληνικού ρεπερτορίου να βρίσκουν το δρόμο τους στις club πίστες, ενώνοντας φρέσκους παραγωγούς με κλασσικούς καλλιτέχνες, συστήνωντας τους τελευταίους σε νεότερο κοινό. 

Περισσότερα για τον Onemanshow:

Ο Steve Onemanshow, γεννημένος ως Στέφανος Προβής Μουλούνγκας, το 1990 στην Κυψέλη, είναι Έλληνοαφρικανός DJ, τραγουδιστής και μουσικός παραγωγός, ηλεκτρονικής μουσικής και χιπ χοπ. Για περισσότερα από 15 χρόνια κάνει perform σε Ελλάδα, Ευρώπη (Γερμανία, Λονδίνο, Ολλανδία κ.α) και Αμερική (Μαϊάμι, Λος Άντζελες, Σικάγο κ.α).
Ως καλλιτέχνης ο Steve είναι η πραγματική έννοια του Onemanshow, ξεχωρίζοντας πάντα λόγω της ενέργειας του αλλά και των μουσικών επιλογών του, οι οποίες τον έφεραν σε συνεργασία με μεγάλους αστέρες της παγκόσμιας μουσικής σκηνής όπως David Guetta (Live Athens 2023), Martin Garrix (Live Miami 2016), Avicii (Live Mykonos 2012), Steve Aoki (Live Athens 2016), Meduza (Live Italy 2018).

To single «Tango Tis Nefelis (ONEMANSHOW & Ralf Mag Remix)» κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Βρείτε το στις ψηφιακές πλατφόρμεςYouTube/Spotify

KATEBAΣΤΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ:

Club Edit:

Download link MP3

Download link WAV

Radio version:

Download link MP3

Download link WAV

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ