Εύκολος και γρήγορος εντοπισμός των χώρων στάθμευσης μέσω κινητού!  

Διανύοντας τις ημέρες κορύφωσης της τουριστικής περιόδου και των μεγάλων γιορτών του Αυγούστου, ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων υπενθυμίζει ότι, λόγω της πληθώρας των θρησκευτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων, η πρόσβαση στο ιστορικό κέντρο θα είναι περιορισμένη και ελεγχόμενη από την Τροχαία.

Καθώς οι χώροι στάθμευσης, όπως σε όλα τα ιστορικά κέντρα πόλεων στην Ευρώπη, είναι λιγοστοί και πλήρεις, συχνά η επιδίωξη εισόδου στο ιστορικό κέντρο θα καταλήξει σε μια ταλαιπωρία χωρίς αποτέλεσμα.

Όλοι οι Κερκυραίοι αλλά και οι χιλιάδες επισκέπτες του νησιού, προσκαλούνται να έλθουν στην πόλη, να τη ζήσουν, να τη χαρούν, να την απολαύσουν, επιλέγοντας να σταθμεύσουν το αυτοκίνητό τους σε ένα από τα δέκα πάρκινγκ που βρίσκονται περιμετρικά της πόλης, οι οποίοι απέχουν 10 – 15 λεπτά με τα πόδια από το ιστορικό κέντρο της Κέρκυρας.

Επισημαίνεται ιδιαίτερα ότι, φέτος το καλοκαίρι διατίθεται ο μεγάλος δημοτικός χώρος πολλών στρεμμάτων, στη θέση «Λυρικό», με σημεία πρόσβασης, είτε από την οδό Κύπρου (Γαρίτσα), είτε από την οδό Δονάτου Δημουλίτσα (Βίλα Ρόσα).

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι χώροι είναι αναρτημένοι στο Google Maps, ώστε να εντοπίζονται γρήγορα και εύκολα από κινητό τηλέφωνο. Είναι επίσης αναρτημένοι στο visit.corfu.gr

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ