Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. πρωταγωνιστής των πολιτικών εξελίξεων

ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 3η ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

Φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑ.ΣΟ.Κ., την 3η του Σεπτέμβρη του 1974, που αποτελεί ημερομηνία σταθμό για την πολιτική ζωή της Ελλάδας. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. η μεγάλη Προοδευτική Παράταξη, εισήγαγε στην πολιτική ζωή της χώρας μας τις αρχές της Λαϊκής Κυριαρχίας και της Εθνικής Ανεξαρτησίας, αγκάλιασε τους πραγματικά αδύναμους πολίτες, προχώρησε στην αναδιανομή του πλούτου και υπήρξε ο κυρίαρχος πρωταγωνιστής των μεγάλων, προοδευτικών μεταρρυθμίσεων αφήνοντας τεράστια κληρονομιά στην πατρίδα.

Σήμερα το ΠΑ.ΣΟ.Κ., ως μια αξιόπιστη πολιτική δύναμη, γιορτάζει τα 50α γενέθλιά του όντας σε ρυθμούς εσωκομματικών εκλογών που πρέπει να διεξαχθούν σε κλίμα σύνθεσης και σεβασμού των διαφορετικών απόψεων, εκπέμποντας πολιτικό μήνυμα εξωστρέφειας προς την κοινωνία. Ένα μήνυμα που πρέπει να καταστεί κυρίαρχο, εκφράζοντας τεκμηριωμένο προγραμματικό λόγο, δίνοντας ουσιαστικές λύσεις στα προβλήματα των πολιτών, μα πάντα βασισμένο στις αρχές της Κοινωνικής Δικαιοσύνης που πάντοτε πρέσβευε.

Ιστορική ευθύνη και χρέος όλων μας, το ΠΑ.ΣΟ.Κ., ετούτη την κρίσιμη περίοδο για τη χώρα μας, όπου οι προκλήσεις και το διεθνές περιβάλλον επιτάσσουν τη χάραξη νέων στρατηγικών και πολιτικών, να αποτελέσει και πάλι τον βασικό πρωταγωνιστή της λαϊκής έκφρασης, φέρνοντας την πολιτική και πάλι στο προσκήνιο, χαράσσοντας με τις προτάσεις του το αύριο του τόπου με καθαρό προοδευτικό στίγμα και αίσθημα ευθύνης.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ