Το Επιμελητήριο Κέρκυρας στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας ενημερώνει τα μέλη του για την συμμετοχή του στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), που θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2024, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το περίπτερο του Επιμελητηρίου Κέρκυρας, το οποίο θα βρίσκεται στο Περίπτερο 2, Stand 21 και να πραγματοποιήσετε στο χώρο του Επιμελητηρίου μας τις επιχειρηματικές σας συναντήσεις.

Η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Κέρκυρας γίνεται σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕ), συμβάλλοντας στην προώθηση των τοπικών επιχειρήσεων και προϊόντων.

Πριν την έναρξη των εγκαινίων του Περιπτέρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος την Κυριακή 08/09/2024 και ώρα 11.15 π.μ στην κεντρική είσοδο Περιπτέρου 2 θα παρευρίσκεται το Χορευτικό της Κερκυραϊκής Ένωσης Θεσσαλονίκης ‘Άγιος Σπυρίδων’ και θα χορέψει Κερκυραϊκούς χορούς. Το χορευτικό της Κερκυραϊκής Ένωσης στην συνέχεια, θα παρευρεθεί στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Κέρκυρας με τις χαρακτηριστικές Κερκυραϊκές στολές και παραδοσιακούς χορούς. Η Κερκυραϊκή Ένωση Θεσσαλονίκης «Ο Άγιος Σπυρίδων» (έτος ίδρυσης 1928) αριθμεί 95 χρόνια παρουσίας στην Θεσσαλονίκη.

Τιμώμενη χώρα της φετινής Έκθεσης θα είναι η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας, με τον τίτλο “made in Germany”. Η παρουσία της Γερμανίας στην 88η ΔΕΘ θα αποτελέσει σημαντική ευκαιρία για την περαιτέρω ενίσχυση των ελληνογερμανικών σχέσεων, τόσο σε πολιτικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο.

Η 88η ΔΕΘ θα επικεντρωθεί στις σύγχρονες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ελλάδα, εστιάζοντας στους κρίσιμους τομείς της οικονομίας, όπως τα νέα τεχνολογικά μέσα, η καινοτομία και η βιώσιμη ανάπτυξη, τα οποία επηρεάζουν άμεσα την καθημερινότητα και την ευημερία των πολιτών.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Επιμελητήριο Κέρκυρας στο τηλέφωνο 26610 39813 ή μέσω email στο info@corfucci.gr.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ