Ξεκινά η διαδικασία για την ειδική πολεοδομική μελέτη της παλιάς Πόλης – Πρόσκληση για δηλώσεις ιδιοκτητών – Τα απαραίτητα δικαιολογητικά

ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ

Την πρόσκληση 1ης ανάρτησης κτηματολογίου της μελέτης «ΕΙΔΙΚΗ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ” ανακοίνωσε ο Δήμος Κ. Κέρκυρας εκκινώντας τις διαδικασίες για τη σύνταξή της αφού οι ιδιοκτήτες υποβάλλουν τα απαραίτητα έγγραφα και δικαιολογητικά.

Στη σχετική ανακοίνωση σημειώνεται ότι: « στο τμήμα Χωροταξίας & Πολεοδομικών εφαρμογών της Δ/νσης Περιβάλλοντος & Πολεοδομίας του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων έχουν αναρτηθεί, Τοπογραφικά και Κτηματολογικά διαγράμματα και Κτηματολογικοί Πίνακες αλφαβητικοί και αριθμητικοί, που συντάχθηκαν στα πλαίσια της μελέτης  «ΕΙΔΙΚΗ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ»

Η παρούσα ανάρτηση  αποτελεί την 1η ανάρτηση του κτηματολογίου της εν λόγω μελέτης.

Προσκαλούνται οι φερόμενοι ιδιοκτήτες των ακινήτων που βρίσκονται εντός της Παλιάς Πόλης της Κέρκυρας, στην περιοχή  που περικλείεται από τις οδούς Διονυσίου Σολωμού, Νικολάου Θεοτόκη, Θεοτόκη Μιχαήλ, Δημάρχου Κόλλα και Σχολεμβούργου να προσέλθουν στη Δ/νση Περιβάλλοντος & Πολεοδομίας (Κτίριο Περιφέρειας Ιονίων Νήσων) Σπ. Σαμάρα 13, Τ.Κ. 49100, Κέρκυρα,  εντός προθεσμίας 15 ημερών από την τελευταία δημοσίευση της παρούσας ήτοι από την 10-09-2024 έως και την 24-09-2024, από τις 10π.μ. έως 2μ.μ., προκειμένου να υποβάλλουν δήλωση ιδιοκτησίας, η οποία θα συμπεριλαμβάνει τα ακόλουθα δικαιολογητικά.

Eντός της ιδίας προθεσμίας, μπορούν να αποστέλλονται ηλεκτρονικά στο e-mail: d.poleodomias@corfu.gov.gr

      ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

  1. Δήλωση ιδιοκτησίας
  2. Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας
  3. Τίτλους κτήσεως (συμβόλαιο, παραχωρητήριο κ.λ.π)
  4. Πιστοποιητικό μεταγραφής / καταχώρησης
  5. Πιστοποιητικό ιδιοκτησίας *
  6. Πιστοποιητικό βαρών *
  7. Πιστοποιητικό διεκδικήσεων *
  8. Πιστοποιητικό κατασχέσεων *
  9. Αντίγραφα μερίδων όλων των ιδιοκτητών σημερινών και αυτών κατά την ελεγχόμενη ημερομηνία 28-05-2014*
  10. Τοπογραφικό διάγραμμα
  11. Αντίγραφο Κτηματολογικού φύλλου
  12. Απόσπασμα Κτηματολογικού Διαγράμματος του ακινήτου

Επισημαίνεται  ότι τα δικαιολογητικά με αριθμό 4,5,6,7 και 8 είναι απαραίτητο να προσκομιστούν μόνο εφόσον ο τίτλος κτήσης συντάχθηκε πριν από το χρόνο λειτουργίας του Κτηματολογικού γραφείου.

Επισημαίνεται ότι η υποβολή δηλώσεων ιδιοκτησίας είναι ουσιαστική προϋπόθεση για την ορθότερη σύνταξη της μελέτης.

Περισσότερες πληροφορίες θα παρέχονται κατά τις εργάσιμες μέρες στο  τμήμα Χωροταξίας & Πολεοδομικών εφαρμογών της ανωτέρω Δ/νσης. (τηλ.  2661362271)».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ