Γιαννακοπούλου: “Είναι σημαντικό η νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ να διαμορφώσει μια σύγχρονη φυσιογνωμία” – Τι ανέφερε για τις εσωκομματικές εκλογές

Στους νομούς Πιερίας, Ημαθίας και Καστοριάς, βρέθηκε η Νάντια Γιαννακοπούλου, στα πλαίσια των περιοδειών σε όλη την Ελλάδα, όπου έτυχε τεράστιας αποδοχής και αγάπης από τους πολίτες.

Ειδικότερα, η υποψήφια Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Βουλευτής του Δυτικού Τομέα της Αθήνας, κ. Γιαννακοπούλου, την Πέμπτη (12/9), κατά την επίσκεψή της στην πόλη της Κατερίνης , επισκέφθηκε το Εργατικό Κέντρο της πόλης και ενημερώθηκε από τα μέλη του για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Στη συνέχεια, πραγματοποίησε συνάντηση με την Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας, κατά τη διάρκεια της οποίας έλαβε γνώση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος του τουρισμού στο νομό.

Λίγο αργότερα, βρέθηκε στην τοπική αγορά και συνομίλησε με πολίτες και ιδιοκτήτες καταστημάτων και εν συνεχεία, συναντήθηκε με φίλους και μέλη του κόμματος, συζητώντας για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ, εκφράζοντας τις θέσεις και το όραμά της.

Επόμενος σταθμός, στην περιοδεία της Υποψήφιας Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, αποτέλεσε η πόλη της Βέροιας. Η Νάντια Γιαννακοπούλου περιόδευσε στην κεντρική αγορά της πόλης, όπου συζήτησε με πολίτες και επαγγελματίες και έγινε δέκτης των προβληματισμών τους για τις αυξήσεις των προϊόντων, που εξανεμίζουν το οικογενειακό εισόδημα, αλλά και της ανησυχίας τους για την εγκατάλειψη που παρουσιάζουν οι κρατικές δομές στην περιοχή.

Στη συνέχεια, συναντήθηκε με φίλους και μέλη του κόμματος, συνομίλησε μαζί τους και ανέλυσε τις θέσεις που αντιπροσωπεύει η υποψηφιότητά της στις εσωκομματικές εκλογές της 6ης Οκτωβρίου.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, η κα Γιαννακοπούλου επισκέφθηκε την πόλη της Καστοριάς. Συνάντησε μέλη και φίλους του κόμματος και συνομίλησε μαζί τους για τις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου. Στη συνέχεια, περιόδευσε στην κεντρική πλατεία και την αγορά της πόλης, συναντώντας πολίτες, οι οποίοι της επιφύλαξαν θερμή υποδοχή.

Γιαννακοπούλου: Το μήνυμά της για τις εσωκομματικές εκλογές

«Προσωπικά πιστεύω ότι η συνεχής επαφή μου με τους πολίτες, η συζήτηση με τους φορείς, οι επισκέψεις σε κοινωνικούς και επαγγελματικούς χώρους αποτελεί ένα μοντέλο δράσης του ΠΑΣΟΚ  για άμεση επαφή του κόμματος με την κοινωνία. Ένα μοντέλο που τα προηγούμενα χρόνια  ατόνησε. Τα κόμματα που επιζητούν να πρωταγωνιστούν στην πολιτική ζωή   χρειάζονται μια διαρκή διαδικασία διαλόγου με τους πολίτες, μια διαδικασία ανταλλαγής απόψεων, που θα οδηγήσουν στην διαμόρφωση προτάσεων  για το παρόν και το μέλλον της χώρας.  Έτσι δημιουργήθηκε το μεγάλο ΠΑΣΟΚ της δεκαετίας του ΄80 και του ΄90. Έτσι θα δημιουργήσουμε ξανά το νέο ισχυρό ΠΑΣΟΚ ως κόμμα της Σοσιαλδημοκρατίας και των μεταρρυθμίσεων, ως κόμμα με κυβερνητική προοπτική.

Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ! Τώρα που η Ν.Δ έχει φτάσει στα όριά της και αμφισβητείται η διαχειριστική και μεταρρυθμιστική δυνατότητά της και ο ΣΥΡΙΖΑ παραπαίει, δείχνοντας να κλείνει τον κύκλο του. Δεν έχουμε το δικαίωμα να χάσουμε κι αυτή την ευκαιρία, όπως έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια.

Γι’ αυτό οι εκλογές της 6ης Οκτωβρίου έχουν μεγάλη σημασία για την πορεία μας ως κόμμα. Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό η νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ με καθαρές προτάσεις,  με σύγχρονη φυσιογνωμία, να εξασφαλίσει την αυτόνομη πορεία του χώρου μας προσκαλώντας τους προοδευτικούς πολίτες να ενδυναμώσουν το κίνημα μας. Με πλήρη αίσθηση αυτής της ευθύνης κατέθεσα την υποψηφιότητά μου. Γνωρίζετε ότι τα προηγούμενα χρόνια δεν φοβήθηκα να εκφράσω τους προβληματισμούς μου για τα λάθη της ηγεσίας, και ας στοχοποιήθηκα συχνά. Γιατί πάντα ήθελα να είμαι χρήσιμη για την χώρα, για την κοινωνία και το ΠΑΣΟΚ και όχι ένα αρεστό στέλεχος που απλά θα σιωπούσε για να μην αντιμετωπίζει προβλήματα.

Βρισκόμαστε μπροστά σε μια πολύ σημαντική στιγμή για το ΠΑΣΟΚ και την Κεντροαριστερά και δεν μπορούμε να την αφήσουμε να γίνει υπόθεση κάποιων μηχανισμών και κύκλων συμφερόντων. Γι’ αυτό σας καλώ να συμμετάσχετε μαζικά  στις εκλογές. Σας καλώ με την ψήφο σας να πάρετε στα χέρια σας το μέλλον του ΠΑΣΟΚ».


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d45td5xyqfnl)

  • All
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ