Χάρης Δούκας: Στο στόχαστρο της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα τα sms που έστειλε σε πολίτες -Τι απαντάει ο ίδιος

Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, μέσω ανακοίνωσης της, γνωστοποιεί πως έχει αρχίσει έρευνα, μετά τις καταγγελίες για αποστολή ανεπιθύμητης ηλεκτρονικής αλληλογραφίας από τον υποψήφιο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Χάρη Δούκα, χωρίς να τον κατονομάζει.

Διαβάστε ακόμα: Ζούπης για εκλογές ΠΑΣΟΚ: Το ζευγάρι θα κριθεί ανάμεσα σε μια τριάδα – Προβάδισμα για Δούκα και Ανδρουλάκη

Η ανακοίνωση της ΑΠΔΠΧ

Στην ανακοίνωση της ΑΠΔΠΧ αναφέρονται τα εξής: «Προς απάντηση ερωτημάτων που έχουν τεθεί από Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για τη φερόμενη αποστολή ανεπιθύμητης ηλεκτρονικής επικοινωνίας από υποψήφιο αρχηγό πολιτικού κόμματος ενόψει εκλογών, η Αρχή ανακοινώνει ότι, κατόπιν και της υποβολής σχετικών καταγγελιών, κίνησε άμεσα διαδικασία εξέτασης του θέματος».


Τι απαντάει ο δήμαρχος Αθηναίων

Λίγη ώρα μετά τη δημοσιοποίηση της ανακοίνωσης ο κ. Δούκας απάντησε ότι «εδώ και μέρες, ο κ. Πορτοσάλτε μετά και τη δημόσια προτροπή του κ. Άδωνι Γεωργιάδη καλούσε επίμονα την ανεξάρτητη Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα να ξεκινήσει έρευνα εναντίον μου για τα sms, με τα οποία πληροφορώ τους πολίτες για τις δράσεις μου. Τελικά σήμερα εισακούστηκαν».

«Να τους πληροφορήσω ότι στέλνω μηνύματα από το ίδιο μητρώο που στέλνουν και οι συνυποψήφιοί μου. Όμως οι κ. κ. Πορτοσάλτε και Γεωργιάδης έχουν ως μοναδικό στόχο εμένα», συμπληρώνει ο κ. Δούκας.

«Ας γνωρίζουν ότι όσο τα χτυπήματά τους σε εμένα και τους συνεργάτες μου πληθαίνουν, τόσο περισσότερο μας δυναμώνουν. Η κοινωνία θα τους απαντήσει στις κάλπες, στις 6 Οκτώβρη», καταλήγει ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ