Προκαλούν την οργή των πολιτών – Άρθρο του Πέτρου Παππά, βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, Κιλκίς

H βίαιη καθαίρεση του νόµιµα εκλεγµένου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., µετά την πολιτικά εξευτελιστική και διαδικαστικά έωλη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του προηγούµενου Σαββατοκύριακου, προκάλεσε ένα βαθύ τραύµα στο σώµα των προοδευτικών και δηµοκρατικών πολιτών της χώρας.

Ενα διαρκώς διογκούµενο σώµα κεντροαριστερών πολιτών διαπιστώνει ότι βρίσκεται «πολιτικά ανέστιο», καθώς δεν µπορεί να εκπροσωπηθεί από ένα µικρό, φραξιονιστικό κόµµα της ανανεωτικής Αριστεράς, στο οποίο επιχειρεί να µετατρέψει τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. µια αντιδραστική οµάδα κορυφαίων στελεχών του.

Η απαξίωση της βούλησης δεκάδων χιλιάδων πολιτών, η καθοσίωση µιας κοµµατικής καµαρίλας και ενός κοµµατικού βυζαντινισµού, ο οποίος δεν ανταποκρίνεται στις επιθυµίες των πολιτών, προκαλούν οργή στους πολίτες, οι οποίοι βλέπουν να µην εισακούονται, για άλλη µια φορά, τόσο οι επιθυµίες τους όσο και οι πραγµατικές τους ανάγκες.

Μια αντιδραστική οµάδα κορυφαίων στελεχών επιχειρεί να µετατρέψει τον ΣΥΡΙΖΑ σε φραξιονιστικό κόµµα της Αριστεράς

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. έχει σίγουρα ολοκληρώσει τον ιστορικό του κύκλο και µέσα από τις υγιείς δυνάµεις του οφείλει να γεννηθεί η µαγιά εκείνη η οποία θα συγκροτήσει µια µεγάλη δηµοκρατική παράταξη. Μια παράταξη η οποία και θα µπορέσει να διεκδικήσει τη διακυβέρνηση της χώρας. Ο πολιτικός χρόνος είναι πυκνός και αποτελεί ευχή όλων η διαφαινόµενη αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού να οδηγήσει στη δηµιουργία υγιέστερων και πιο ελπιδοφόρων πολιτικών φορέων.

*Άρθρο του Πέτρου Παππά, βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, Κιλκίς

**Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Παραπολιτικά»

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ