Άγρια επίθεση Μωραΐτη σε Τσίπρα: Αυτός βρίσκεται πίσω από την καθαίρεση Κασσελάκη

Σφοδρή επίθεση εναντίον του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε μέσω του λογαριασμού του στο Χ, ο γνωστός στιχουργός Νίκος Μωραΐτης. Μάλιστα ο κ. Μωραΐτης αν και δεν κατονομάζει τον πρώην πρωθυπουργό τονίζει ότι αυτός βρίσκεται πίσω από την καθαίρεση του Στέφανου Κασσελάκη από την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Όμως, ναι, πίσω από την εντολή της καθαίρεσης και της διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται ο άνθρωπος που πιστέψαμε, που παθιαστήκαμε, που υπερασπιστήκαμε όσο κανέναν», τονίζει χαρακτηριστικά. Μάλιστα καλεί τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ να ξεσπάσει λέγοντας χαρακτηριστικά: «Βρίστε, εκτονωθείτε, αρνηθείτε. Τα γεγονότα θα έρχονται και θα επιβεβαιώνουν του λόγου το ασφαλές».

Ολόκληρη η ανάρτηση Μωραΐτη:

«Υπάρχει ένα συλλογικό τραύμα στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ. Ξέρω ότι πολλοί αρνούνται να το δουν γιατί δεν το αντέχουν. Όμως, ναι, πίσω από την εντολή της καθαίρεσης και της διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται ο άνθρωπος που πιστέψαμε, που παθιαστήκαμε, που υπερασπιστήκαμε όσο κανέναν. Όσο πιο γρήγορα αποδεχτούμε το τραύμα, τόσο πιο σύντομα θα αρχίσει η επούλωσή του. Είναι δύσκολο και πονάει πολύ. Βρίστε, εκτονωθείτε, αρνηθείτε. Τα γεγονότα θα έρχονται και θα επιβεβαιώνουν του λόγου το ασφαλές. Η αλήθεια στο τέλος λυτρώνει».

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ