Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου στα Παραπολιτικά 90,1: Η αντιπολίτευση δεν δείχνει στην περίπτωση του Δούκα τον ίδιο ζήλο που έδειξε με εμένα

«Ποτέ μη λες ποτέ στην πολιτική, αλλά προς το παρόν δεν σκέφτομαι να επιστρέψω στην ενεργό πολιτική, θα δραστηριοποιηθώ στο επάγγελμά μου, στη δικηγορία», δήλωσε η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ», με τον Δημήτρη Τάκη.

*Διαβάστε ακόμα: Στυλιανίδης στα Παραπολιτικά 90,1: ”Κέρδισαν οι τράπεζες και τα funds περίπου 211 εκατομμύρια και σήμερα κινδυνεύουν είτε μικρομεσαίες επιχειρήσεις είτε να χάσουν το σπίτι τους”

«Αυτό που συνέβη με εμένα είναι περίπου ίδιο με αυτό που συμβαίνει με τον Χάρη Δούκα. Δέχεται καταγγελίες για επικοινωνία μέσω μέιλ, όμως η αντιπολίτευση δεν έδειξε τον ίδιο ζήλο και την ίδια ευαισθησία όπως στο δικό μου θέμα», επισήμανε.

«Στην πολιτική όλα συμβαίνουν, δεν έχει σημασία. Όλα όσα έγιναν ήταν μία κακή συναστρία», τόνισε ακόμα.

Η συνέντευξη της κ. Ασημακοπούλου στα «Παραπολιτικά» 90,1

Η πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου μίλησε στον ρ/σ «Παραπολιτικά» 90,1, στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ», με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Τάκη.

Με αφορμή την ανάληψη του χαρτοφυλακίου των βιώσιμων μεταφορών και του τουρισμού από τον κ. Τζιτζικώστα, είπε: «Είναι μια καλή μέρα για την Ελλάδα σήμερα, γιατί η Ελλάδα πήρε ένα πάρα πολύ σημαντικό και σοβαρό και βαρύ χαρτοφυλάκιο. Είναι ένα χαρτοφυλάκιο το οποίο αναγνωρίζει ότι η χώρα μας έχει μια γεωστρατηγική θέση σαν πύλη εισόδου της Ευρώπης. Είναι ένα χαρτοφυλάκιο το οποίο έχει πάνω από 25 δισ. ευρώ, οπότε είναι μια μεγάλη επιτυχία και για την Ελλάδα και για τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο κ. Τζιτζικώστας θα είναι ένας εξαιρετικός επίτροπος. Επίσης, είναι και μια ευτυχής ”πολιτική συναστρία”, διότι η επικεφαλής των ευρωβουλευτών, η κ. Βόζεμπεργκ, είναι μέλος της Επιτροπής Μεταφορών του Ευρωκοινοβουλίου -άλλη μεγάλη νίκη για την Ελλάδα-, οπότε νομίζω ότι μέσα από τη συνεργασία θα υπάρχουν καλά αποτελέσματα και για την Ευρώπη αλλά και για τη χώρα μας», πρόσθεσε.

Ερωτηθείσα αν πιστεύει ότι έχει κοινά στοιχεία η περίπτωση της προεκλογικής επικοινωνίας της με τους ψηφοφόρους με την περίπτωση του κ. Δούκα, απάντησε: «Είναι περίπτωση όπου υπάρχουν καταγγελίες από πολίτες σχετικά με προεκλογική επικοινωνία, είναι το ίδιο θέμα. Δεν μπορώ να μη σχολιάσω ότι υπάρχει μια υποκρισία από πλευράς της αντιπολίτευσης, που στη δική μου περίπτωση έγινε τόσο μεγάλο θέμα, ενώ στην περίπτωση του κ. Δούκα όχι. Θα μου πεις ότι ο κ. Κασσελάκης έχει υπαρξιακά πολιτικά θέματα αυτή την περίοδο, δεν ασχολείται με την προστασία των πολιτικών δεδομένων».

Στην ερώτηση αν θα επιστρέψει στην ενεργό πολιτική, απάντησε: «Θα επιστρέψω στην καριέρα που είχα είκοσι χρόνια πριν βγω στην πολιτική, είμαι νομικός. Στις Βρυξέλλες δραστηριοποιούμουν και πριν, ευελπιστώ να συνεχίσω την καριέρα μου. Είμαι αρκετά ώριμη να πω ότι ποτέ δεν λες ποτέ, αλλά δεν είναι κάτι στις άμεσες προτεραιότητές μου η επιστροφή στην ενεργό πολιτική».

Τέλος, ερωτηθείσα αν πιστεύει ότι δέχτηκε «πισώπλατες μαχαιριές» από κομματικούς της συντρόφους, είπε: «Ήταν μια κακή συναστρία όλο αυτό το πράγμα. Στην πολιτική όλα συμβαίνουν, αλλά δεν έχει σημασία».

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ