Έκθεση Φωτογραφίας “Η Κέρκυρα Αλλιώς” στον Ανεμόμυλο Κέρκυρας.

Η έκθεση φωτογραφίας “Η Κέρκυρα Αλλιώς“ άνοιξε τις πόρτες της τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στον Ανεμόμυλο Κέρκυρας!

Περισσότεροι από 50 συμπολίτες μας την επισκέφτηκαν, υποστηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθεια της κυρίας Ευγενίας, αλλά και του Οργανισμού Equal Society.

Η έκθεση προβάλλει την μοναδική ομορφιά της Κέρκυρας μέσα από τα μάτια της ερασιτέχνη φωτογράφου και συγγραφέα, Ευγενίας Αμπετή. H κα Ευγενιά τον τελευταίο χρόνο εξυπηρετείται από τις υπηρεσίες των κοινωνικών δομών της Equal Society στο νησί της Κέρκυρας. Μέσα από συζητήσεις μοιράστηκε δείγματα του χόμπι της και το όνειρο της να πραγματοποιήσει τη δική της έκθεση φωτογραφίας. Ο Οργανισμός, με την βοήθεια των υποστηρικτών, κατάφερε να δώσει σάρκα και οστά σε αυτή την ιδέα. Άλλωστε, ο τομέας του Πολιτισμού, αποτελεί ένα από τα βασικά εργαλεία της Equal Society, που μέσα από την αξία της Τέχνης επιδιώκει να βγάλει κάθε άτομο από την αδρανή ψυχολογικά κατάσταση, ώστε να πιστέψει ξανά στον εαυτό του και να κινητοποιηθεί.

Με επίκεντρο το νησί, οι φωτογραφίες παρουσιάζουν τοπία, καθημερινές στιγμές και κρυμμένες γωνιές που συνθέτουν την ιδιαίτερη ταυτότητα του τόπου. Σκοπός της έκθεσης είναι να αναδείξει την τέχνη της φωτογραφίας ως μέσο έκφρασης και δημιουργίας.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή καθημερινά μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου 2024.

Ώρες: 11:00 -13:00 & 18:30 -20:00

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ