ΣΥΡΙΖΑ: Ο Πολάκης πανηγυρίζει για το ποσοστό που καταγράφει στη δημοσκόπηση της MRB

Για την αύξηση του ποσοστού του, στη δημοσκόπηση της MRB, αναφορικά με την πρόθεση ψήφου όσων βρεθούν «σίγουρα/μάλλον» στις εσωκομματικές κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ, πανηγυρίζει ο βουλευτής Χανίων Παύλος Πολάκης.

Στη δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για λογαριασμό του Open, ο κ. Πολάκης εμφανίζεται δεύτερος, πίσω από τον Στέφανο Κασσελάκη, με ποσοστό 31,2 σε ερώτηση προς εκείνους όσους σίγουρα ή μάλλον θα πάνε να ψηφίσουν στις εσωκομματικές κάλπες. Μέσω ανάρτησής του, λοιπόν, αφού πανηγυρίζει κάνει λόγο για σοβαρότητα και αυτοσυγκράτηση στο δρόμο προς τις κάλπες.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Για το τέλος της -κουραστικής-ημερας:

Όσο και να τα μαγειρεύετε στις δημοσκοπήσεις, την ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ!!! Από το 6% στο 31,5% υπάρχει μια μεγααααλη διαφορά… ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!! ΚΑΛΕΣΑ όλες τις πλευρές να δείξουν σοβαρότητα, αυτοσυγκράτηση, να σταματήσουν την ανθρωποφαγία και τον καυγά για τα δευτερεύοντα και τριτεύοντα!! ΖΗΤΗΣΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.

Ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πάει αλλού! Έχει καθίσει στην άκρη και περιμένει! Αν εμπνευστεί ξανά, θα γυρίσει και θα μας δώσει τη δύναμη να σταματήσουμε την καταστροφική πορεία της χώρας!

polakis-anartisi_jpg

Δυνατός προγραμματικός λόγος για ακρίβεια σε καύσιμα, ενέργεια, τρόφιμα, για ρύθμιση ιδιωτικού χρέους και ανατροπή μνημονιακών νόμων και δεσμεύσεων, ισχυρό κοινωνικό κράτος, αλλαγή δομής του κράτους με ενίσχυση της αυτοδιοίκησης, ΒΑΘΕΙΕΣ ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΤΟΜΕΣ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ανεξάρτητη, πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική, ενάντια στον αναθεωρητισμό της Τουρκίας!!

ΑΥΤΑ ΑΠΑΙΤΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, εγώ αυτά θα υπηρετήσω με συλλογικό και αποφασιστικό τρόπο! Δεν με ενδιαφέρει ένας μικρός ΣΥΡΙΖΑ χωρίς δομές, με προσωποκεντρική λειτουργία που θα ασχολείται με τα δικαιώματα μόνο, ή ένας μικρός ΣΥΡΙΖΑ που θα ψάχνει να «κολλήσει» σε άλλους!!

Υ.Γ. Η φωτογραφία από τη ΔΕΘ με τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με την εξαιρετική συσκευή υποστήριξης ατόμων με κινητικά προβλήματα που έφτιαξαν!! Με τη ΓΕΝΙΑ και τα ΜΥΑΛΑ δηλαδή που ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!».

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ