Σύννεφο πέφτει το bullying στον ΣΥΡΙΖΑ – Στελέχη της Κουµουνδούρου βγάζουν στη σέντρα τον Κασσελάκη και για άλλα περιστατικά

Μετά τη δήλωση της Κατερίνας Νοτοπούλου ότι έχει δεχθεί bullying από τον Στέφανο Κασσελάκη, στελέχη της Κουµουνδούρου όχι µόνο στηρίζουν δηµόσια τη βουλευτή Θεσσαλονίκης, αλλά βγάζουν στη σέντρα τον έκπτωτο πρόεδρο και για άλλα παρόµοια περιστατικά που δείχνουν πως το bullying πέφτει σύννεφο στον συριζαϊκό χώρο.

Για εκφοβισµό σε επίπεδο πολιτικών διεργασιών κατηγορούν τον Κασσελάκη

Ο Γιάννης Ραγκούσης, εκφράζοντας τη συµπαράστασή του στη βουλευτή από τη Θεσσαλονίκη, αποκάλυψε ότι δεν είναι η µόνη που έχει αντιµετωπιστεί κατ’ αυτόν τον τρόπο. «Όχι µόνο πιστεύω τη Νοτοπούλου, αλλά δεν είναι η µόνη που το υπέστη. Σε συνεδρίαση της Πολιτικής Γραµµατείας γυναίκα ανώτατο στέλεχος έβαλε τα κλάµατα για το γεγονός ότι υπέστη χυδαιότατο bullying ως εργαζόµενη για τον τοµέα δράσης της, µέσα στο γραφείο της. Και αυτό έγινε πριν από έναν δύο µήνες, παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη», δήλωσε (ΣΚΑΪ) το µέλος της ΠΓ. Τα παραπάνω επιβεβαίωσε και η Όλγα Γεροβασίλη, κάνοντας λόγο για «εκφοβισµό σε επίπεδο πολιτικών διεργασιών», και σηµείωσε ότι, εκτός από τη βουλευτή Θεσσαλονίκης, υπήρξαν και… άλλοι που δέχτηκαν bullying από τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. «Στις δυσκολίες εµφανίζονται και οι πραγµατικοί χαρακτήρες και δεν επέδειξε καλά αντανακλαστικά ο κ. Κασσελάκης σε αυτό», ανέφερε (Mega) η αντιπρόεδρος της Βουλής.

Η παραίτηση του συντονιστή της Νοµαρχιακής Επιτροπής Πέλλας

Συνέχεια στο θέµα δίνει όµως και η παραίτηση του συντονιστή της Νοµαρχιακής Επιτροπής (ΝΕ) Πέλλας, στον νοµό δηλαδή που πολιτεύεται η ένθερµη υποστηρίκτρια του έκπτωτου προέδρου Θεοδώρα Τζάκρη.

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στην ανοιχτή επιστολή παραίτησής του κάνει λόγο για «εργαλειοποίηση των οργανώσεων για εσωκοµµατικές κόντρες» και «διακίνηση κειµένου copy paste», το οποίο καταδικάζει την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής για την καθαίρεση του κ. Κασσελάκη.

Ο Γιώργος Σγορούδης αναφέρει επίσης ότι το κείµενο µε το «διχαστικό ύφος» ψηφίστηκε «χωρίς συνεδρίαση (διά περιφοράς)», προσθέτοντας: «∆ιαφωνώ κάθετα µε τη λογική του κειµένου ότι εκφράζει την πλειοψηφία των µελών. Τα µέλη δεν ρωτήθηκαν ποτέ, γιατί δεν προηγήθηκε καµία γενική συνέλευση της ΟΜ (σ.σ.: Οργάνωση Μελών)». Υπενθυµίζει ακόµη ότι αρµοδιότητα των ΝΕ είναι να εφαρµόζουν της αποφάσεις της Κεντρικής Επιτροπής.

Θυµίζουµε πάντως ότι η κυρία Νοτοπούλου, κι ενώ οι ισχυρισµοί της αµφισβητήθηκαν από κάποιους «Κασσελίστας», επανήλθε και προκάλεσε τον κ. Κασσελάκη να την αµφισβητήσει, λέγοντας ότι, αν συναινέσει, θα δηµοσιοποιήσει τα µηνύµατα που έχει λάβει και αποδεικνύουν αυτή τη συµπεριφορά. Ο Στέφανος Κασσελάκης αρκέστηκε να απαντήσει στη βουλευτή µέσω… διαρροών, καθώς από το περιβάλλον του προέτρεψαν την κυρία Νοτοπούλου να προσφύγει στη ∆ικαιοσύνη.

*Δημοσιεύθηκε στην «Απογευματινή»

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ