Αιχμές Γεροβασίλη κατά Κασσελάκη: Δεν θα έχει δεύτερη ευκαιρία στη χώρα – Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να είχε αποσυρθεί

Συνεχίζονται τα εσωκομματικά «μαχαιρώματα» στον ΣΥΡΙΖΑ, λίγες μόνο ώρες πριν την αυριανή κρίσιμη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος. Η Όλγα Γεροβασίλη μιλώντας το βράδυ της Παρασκευής στο Attica TV άφησε νέες αιχμές κατά του έκπτωτου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη ο οποίος προς το παρόν δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του αναφορικά με το εάν θα είναι ή όχι υποψήφιος στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές. 

Η κυρία Γεροβασίλη σχολιάζοντας το ενδεχόμενο μίας εκ νέου υποψηφιότητας Κασσελάκη είπε πως «είμαι βέβαιη ότι ο κύριος Κασσελάκης δεν θα έχει δεύτερη ευκαιρία στη χώρα και θα δώσουμε όλοι το μάξιμουμ των δυνατοτήτων, προκειμένου να αποτρέψουμε ένα τέτοιο ενδεχόμενο» και πρόσθεσε ότι «κατά την άποψή μου, θα έπρεπε να έχει αποσυρθεί ο ίδιος».

Πάντως η κυρία Γεροβασίλη δεν τοποθετήθηκε σχετικά με το εάν θα θέσει υποψηφιότητα, τονίζοντας πως δεν ήταν ποτέ η καρέκλα το ζητούμενο στην πορεία της. «Οι σκέψεις είναι σύνθετες. Η στιγμή είναι δύσκολη, κρίσιμη και καθοριστική. Είναι υπαρξιακή στιγμή για τον ΣΥΡΙΖΑ». Είπε, δε, ότι θα ανακοινώσει τις αποφάσεις ρης, τις επόμενες ημέρες.

Την τοποθέτηση της κυρίας Γεροβασίλη σχολίασε στο X ο βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Παππάς, ο οποίος, ανήκει στους υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη. «Η κυρία Γεροβασίλη με ποια ακριβώς ιδιότητα αποφαίνεται για το ποιος θα έχει και ποιος δεν θα έχει ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ; Θα του αφαιρέσει την ιθαγένεια δηλαδή; Είναι να απορεί κανείς!».

Στην ίδια γραμμή και ο τρολ λογαριασμός Πεν Νταλαούρα ο οποίος παρέθεσε απόσπασμα της συνέντευξης της κυρίας Γεροβασίλη. «Τι εννοεί; Εκτροπή πολιτεύματος περιγράφει;».

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ