Νίκος Μωραΐτης: Στήριξα πολύ τον Τσίπρα, ακόμη και σε πράγματα που δεν ήταν σωστά και είμαι θυμωμένος με αυτό

Στην εκπομπή «Μίλησέ μου» του Γιώργου Κουβαρά βρέθηκε καλεσμένος ο στιχουργός Νίκος Μωραΐτης.

Ο στιχουργός μοιράστηκε το πώς ξεκίνησε να γράφει την άποψή του για τα όσα συμβαίνουν στη χώρα μέσω διαδικτύου. Όπως λέει, «με την οικονομική κατάρρευση της χώρας, αποφάσισα πως θα λέω την άποψή μου». Παρότι δηλώνει πως πρώτη φορά στη ζωή του ψήφισε τον Ανδρέα Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ, μεγάλη μνεία κάνει στον ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, δηλώνει πως «στήριξα πολύ τον Τσίπρα, ακόμη και σε πράγματα που δεν ήταν σωστά και είμαι θυμωμένος με αυτό». Θεωρεί τρελό πως ένας πρώην πρωθυπουργός όπως ο Τσίπρας και ένα στέλεχος της αριστεράς που άφησε εποχή, όπως λέει στην Ευρώπη, αφήνει παρακαταθήκη το τηλεφώνημα στη Γεροβασίλη για να ρίξει τον Στέφανο Κασσελάκη. Ωστόσο, για τον Τσίπρα καταθέτει πως η υπογραφή της Συνθήκης των Πρεσπών ήταν η πιο μη λαϊκιστική κίνηση πολιτικού την τελευταία δεκαετία.

Για τον μέχρι πρότινος πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, ο Νίκος Μωραΐτης δηλώνει πως είχε συνομιλήσει πριν κατέλθει για την αρχηγία του κόμματος και είχε σοκαριστεί με εκείνη του την απόφαση. Όπως λέει, φάνηκε πως ο Κασσελάκης είναι «ανίκανος στο να δημιουργεί φράξεις στο κόμμα». Πλέον, όπως σημειώνει, δεν τον απασχολεί ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ θεωρεί και πιθανόν το να αποκλείσουν τον Κασσελάκη από την διαδικασία εκλογής προέδρου του κόμματος.

Ο στιχουργός μιλάει για την μεγάλη του αγάπη, την δημιουργία τραγουδιών. Η απαρχή, λέει έγινε στα 22 του χρόνια. Δεν του αρέσουν οι ταμπέλες στα είδη τραγουδιού, ενώ πολλοί στον καλλιτεχνικό χώρο επιχειρούσαν να του «φορέσουν» ταμπέλα ανάλογα με το σε ποιον καλλιτέχνη έγραφε κάθε φορά τραγούδια.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4abnbc62d7t)

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ