Γερουλάνος από Αιτωλοακαρνανία: “Αυτό που ζούμε, όπου πηγαίνουμε, ξεφεύγει από κάθε προσδοκία” – Επίσκεψη στα γραφεία του Παναιτωλικού

«Αρχίζει και ξεφεύγει πλέον, πέρα από κάθε προσδοκία, αυτό που ζούμε, όπου πηγαίνουμε» αναφέρει ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Γερουλάνος, σε ανάρτηση σποτ, από την επίσκεψή του στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου και το Αγρίνιο.

Ο κ. Γερουλάνος θέλησε να ευχαριστήσει, με αυτόν τον τρόπο, τους εκατοντάδες ανθρώπους που συνάντησε και συνομίλησε, κατά την επίσκεψή του στον Νομό.

Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έγραψε πως «αρχίζει και ξεφεύγει πλέον, πέρα από κάθε προσδοκία, αυτό που ζούμε, όπου πηγαίνουμε! Όπως, στην Αιτωλοακαρνανία. Το πλήθος, το πάθος, η αγάπη και η εμπιστοσύνη που εισπράξαμε στις συγκεντρώσεις, στα μαγαζιά, στον δρόμο, παντού. Ένα σποτ, ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Στους πολίτες της Ιεράς Πόλεως του Μεσολογγίου, στους πολίτες του Αγρινίου, όλης της Αιτωλοακαρνανίας. Ένας τόπος με τόσες δυνατότητες, αλλά και τόσο αδικημένος από την πολιτεία. Το σχέδιό μας, για Αναγέννηση της Πατρίδας μας, είναι δική τους υπόθεση. Ας κάνουμε μαζί, στις 6 Οκτωβρίου, το πρώτο βήμα!».

Γερουλάνος: Στα γραφεία του Παναιτωλικού

Παράλληλα, ο Παύλος Γερουλάνος, προχώρησε στην ανάρτηση ενός ακόμη σποτ, από την επίσκεψή του στα γραφεία του Παναιτωλικού, έναν Σύλλογο που συμπυκνώνει την άποψη για τους φορείς της κοινωνίας, ως παράδειγμα αποσυγκέντρωσης χωρίς εξαρτήσεις και συναλλαγές. Μάλιστα, ο κος Γερουλάνος, έκανε ειδική αναφορά στη συνεργασία που είχε με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Φώτη Κωστούλα, όταν το 2011, ως Υπουργός της Κυβέρνησης Παπανδρέου, προέβη σε μία μεγάλη προσπάθεια εξυγίανσης του ελληνικού αθλητισμού.

«Ήταν πραγματικά μεγάλη μου τιμή να επισκεφτώ, κατά την περιοδεία μας στο Αγρίνιο, έναν Σύλλογο που έχει καθορίσει την πόλη, τόσο αθλητικά όσο και κοινωνικά. Ο Παναιτωλικός ήταν το κοινωνικό στήριγμα των νέων της πόλης, για περίπου 60 χρόνια, με το Νυχτερινό Σχολείο και παραμένει φωτεινό παράδειγμα ηθικής και αξιοπρέπειας, στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Ένας Σύλλογος που συμπυκνώνει την άποψή μας για τους φορείς της κοινωνίας, ως παράδειγμα αποσυγκέντρωσης, με δικές τους δυνάμεις, χωρίς εξαρτήσεις και συναλλαγές κάτω από το τραπέζι.

Γερουλάνος: «Είναι ένα έργο που υπόσχομαι να ολοκληρώσω»

Ευχαριστώ, ειλικρινά, τον κ. Μάκη Μπελεβώνη και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου για την υποδοχή και τη φιλοξενία. Αλλά βέβαια και τον κ. Φώτη Κωστούλα, ο όποιος εκτός των άλλων ήταν σύμμαχός μας, όταν το 2011, στο πλαίσιο της τότε προσπάθειας εξυγίανσης του ελληνικού αθλητισμού από φαινόμενα παθογένειας, όπως η βία, το ντόπινγκ και οι στημένοι αγώνες, συνεργαστήκαμε στενά τρία Υπουργεία της Κυβέρνησης Παπανδρέου (Πολιτισμού και Τουρισμού, Δικαιοσύνης, Προστασίας του Πολίτη) καθώς και με την UEFA, ώστε να συντάξουμε και να καταθέσουμε, το 2012 στη Βουλή, τον Νόμο 4049/2012, ο οποίος ψηφίστηκε με διακομματική συναίνεση.

Ήταν ένα πρωτοποριακό και ρηξικέλευθο νομοθετικό πλαίσιο που, δυστυχώς, εγκαταλείφθηκε στη συνέχεια. Είναι ένα έργο που υπόσχομαι να ολοκληρώσω, για να δικαιώσουμε υγιή και αξιέπαινα παραδείγματα προς μίμηση, στον χώρο του αθλητισμού, όπως ο Παναιτωλικός».

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ