Κασσελάκης: Περιοδεύει στην Άρτα, την ώρα που συνεδριάζει η ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ – “Η ανασφάλεια στην πολιτική είναι ένδειξη αδυναμίας”, σχολιάζει η Γεροβασίλη

Περιοδεία στην Άρτα πραγματοποιεί σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης, την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η κρίσιμη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία θα επικυρώσει τις ημερομηνίες των εκλογών για την προεδρία του κόμματος.

Τον κ. Κασσελάκη συνόδευε στην Άρτα η Ταπραντζή-Κοίλια Τζένη, 24 χρόνια εκλεγμένη στην αυτοδιοίκηση στις θέσεις του αντιδημάρχου, προέδρου του δημοτικού συμβουλίου,αντιπροέδρου του περιφερειακού συμβουλίου Ηπείρου, υποψήφια δήμαρχος Άρτας το 2019, επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης, καθηγήτρια Γαλλικών, γραμματέας Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδας (ΠΟΠΕΚ).

Σημειώνεται ότι η Άρτα αποτελεί το «προπύργιο» της Όλγας Γεροβασίλη.

Επόμενος σταθμός στην περιοδεία του Στέφανου Κασσελάκη είναι τα Σφακιά, τα οποία θα επισκεφτεί αύριο, Κυριακή 22/09.

kasselakis_stin_arta

Όλγα Γεροβασίλη: Αυτό δείχνει πόσο πολύ φοβάται

Μάλιστα, η κ. Γεροβασίλη, από τους διαδρόμους της Κεντρικής Επιτροπής σχολίασε χαρακτηριστικά τη συγκεκριμένη επιλογή πόλης από τον Κασσελάκη, λέγοντας ότι «αυτό δείχνει πόσο πολύ φοβάται».

Υπενθυμίζεται ότι η Όλγα Γεροβασίλη έχει δείξει το δρόμο της εξόδου από τον ΣΥΡΙΖΑ στον Στέφανο Κασσελάκη με δηλώσεις της τις προηγούμενες ημέρες.

Η ανάρτηση της Όλγας Γεροβασίλη

«Η ανασφάλεια στην πολιτική είναι ένδειξη αδυναμίας», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Χ η κ. Γεροβασίλη, σχολιάζοντας την επίσκεψη Κασσελάκη στην Άρτα.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης θα μπορούσε να επισκεφτεί την #Άρτα μια άλλη ημέρα και όχι την ώρα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που θέλει να ηγηθεί εκ νέου. Εξάλλου στην Άρτα είμαστε φιλόξενοι άνθρωποι», πρόσθεσε.

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ