Εσωκομματικές εκλογές σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ: Ποια είναι τα φαβορί σύμφωνα με τις στοιχηματικές

Αυξημένο φαίνεται ότι είναι το ενδιαφέρον για την εκλογή ηγεσίας τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και στο ΠΑΣΟΚ, κάτι το οποίο αποτυπώνεται και στις στοιχηματικές εταιρείες. Όσον αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ το φαβορί είναι ο Στέφανος Κασσελάκης, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος δεν έχει κάνει ακόμα γνωστές τις προθέσεις του. Την ίδια ώρα στο ΠΑΣΟΚ φαβορί εμφανίζεται ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας. 

Η εκλογή προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ πρόκειται να αποφασιστεί στη σημερινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, ενώ στο ΠΑΣΟΚ η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στις 6 και στις 13 Οκτωβρίου. 

ΣΥΡΙΖΑ

Στον ΣΥΡΙΖΑ η Novibet δίνει προβάδισμα στον Στέφανο Κασσελάκη με απόδοση 1,90, ακολουθεί ο Σωκράτης Φάμελλος με 4 και έπεται με 4,50 ο Παύλος Πολάκης. Ακολουθεί η Όλγα Γεροβασίλη με 21, με 31 η Ρένα Δούρου και τέλος ο Απόστολος Γκλέτσος με 51. Στην Stoiximan ο Στέφανος Κασσελάκης έχει 1,8, ο Παύλος Πολάκης δίνει απόδοση 4, ο Σωκράτης Φάμελλος 4,5, ο Αλέξης Τσίπρα 6, η Ρένα Δούρου 30 και ο Απόστολος Γκλέτσος 50.

ΠΑΣΟΚ

Στη Novibet για το ΠΑΣΟΚ ο Χάρης Δούκας έχει προβάδισμα με απόδοση 1.75, ακολουθεί ο Νίκος Ανδρουλάκης με 2,25, έπεται η Άννα Διαμαντοπούλου με 7.5, ο Παύλος Γερουλάνος με 10, ο Μιχ. Κατρίνης με 16 και η Ν. Γιαννακοπούλου με 31. Στην Stoiximan ο κ. Δούκας είναι το φαβορί με 1,75, ο κ. Ανδρουλάκης με 2,25, η κυρία Διαμαντοπούλου με 8,50, ο κ. Γερουλάνος με 13, ο κ. Κατρίνης με 20 και τέλος η κ. Γιαννακοπούλου με 40.

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ